Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felhagyni a melltartó viselésé...

Felhagyni a melltartó viselésével - hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Párom nincs nagy barátságban a melltartókkal: egyrészt nem érzi úgy hogy az A kosaras melleire feltétlen kéne, másrészt alig talál olyat ami van a méretében és nem push up-os. Igazából csak azért hordja mert "kell", szíve szerint hagyná a fenébe.

Én könnyen mondom neki hogy hagyja, de aki lányként/nőként volt ilyen szituációban: hogyan sikerült túllendülni ezen és elengedni egyrészt azt hogy "kell" a melltartó, másrészt pedig az azon aggódást hogy jaj ki mit reagál, mi lesz ha valaki megszólja érte?

(Nyilván hétköznapi szituációkról van szó most, és nem azokról ahol az illem megkívánja a melltartó viselését).

2022. febr. 16. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A kosaras melleket szerintem senki nem fog nézegetni és megszólni a melltartó hiánya miatt, hacsak nem üt át feltűnően a mellbimbó az anyagon. Nekem B kosár (bár csak 65-70B, ami ugye méretileg lényegében nulla), soha nem hordtam melltartót és szerintem soha senki még észre sem vette, mert ha nincs mell, egyszerűen nem irányul oda az emberek figyelme.
2022. febr. 16. 17:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is A kosaras mellem van (85a), de nagyon átlátszik mindenen, szóval nem csak a kosárméret fontos. Lehet, hogy ő azért is hordja, mert különben átlátszik.
2022. febr. 16. 18:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 75b-s van, és az esetek 90%-ban nem hordok melltartót. Nem verem nagy dobra és a kutya sem nézi hogy van-e rajtam vagy nem. Olyan felsőt veszek fel ami nem átlátszó, hűvösebb időben trikót is legalulra.
2022. febr. 16. 19:23
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom mekkora mellem van,most fogytam is ment le belőle,de pár évet tekunte,csak nagyon ritkan hordtam.Engem sose zavaet,mert ezt szoktam meg.De biztos lesz aki beszól neki.Kezdje most télen,amikor pulover alatt nem feltünő.Később,ha megszokja könnyebb lesz.Nyáron sétálj vele,ugy,hogy nincs rajta,az bátorságot ad neki.A későbbuekben csak rajta múlik.
2022. febr. 16. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sportmelltartó fazont hordok. Ezekben csak egy kis vékony kivehető szivacs van, pont elég arra, hogy ne látszódjon át a mellbimbó.
2022. febr. 16. 20:54
 6/15 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi, konkrétan az A kosarat sem tölti ki. Rég csak kis sport topot meg bralettet hordok, de azt is azért, mert másképp kidörzsölné a póló. Feszesebb, vastagabb anyagú cucc alá ami nem mozog ide-oda, nem veszek semmit. Igazából meg kell szokni, ki kell menni bátran az utcára és realizálni, hogy a kutyát nem érdekli, hogy van-e rajtunk melltartó.
2022. febr. 16. 21:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem üt át a mellbimbója akkor senkinek nem fog feltűnni. Amúgy nekem is 75B, ahogy az első írta, viszont nem tartom nullának, ez egy tök átlagméret. Rajtam nagyon feltűnő ha nincs fent, az átlátszóság és a tartás miatt is így nem tudnék megválni tőle. Ezt csak a párod tudja, hogy mennyire van szüksége rá. Ha úgy dönt, hogy nem hordja, szerintem akkor sem történik semmi.
2022. febr. 16. 22:03
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Vannak már eleve olyan felsők amik ott ell résznél rendelkeznek szivaccsal pl. Azon nem üt át a mellbimbó és mégse kell melltartót viselni.
2022. febr. 17. 00:58
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is 75B es egyaltanan nem tartom nullanak,a parom is azt mondja nem volt meg ilyen “nagy “ mellu noje ami persze tudom vicces ,mert valoban nem nagy ez a mell,full atlgos , normalis meret.

En melltarto nelkul nem tudok meglenni,nagyon latszik ha úgy veszek fel pl felsot,hogy nincs alatta melltarto.Nem azert mert atutne,hanem total mas lesz a forma.Sokkal szebb,igenyesebb melltartoban. Ha a baratnodnek tenyleg annyira pici a melle,hogy nem oszt-szoroz a melltarto akkor megertem hogy elhagyja.De ha picike tartast is ad neki akkor mar nem mindegy..

2022. febr. 17. 07:53
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Olyan közegben ahol zavarban lenne emiatt hordjon toppot vagy sport melltartót meg van az a bralett vagy mi is amit fent írtak.😅 Ezerszer kényelmesebbek a merevítős melltartóknál. Innen már csak egy lépés ezt is elhagyni. Illetve a toppozás mellett már meg is ragadhat minden alkalmat pl.otthon, vagy olyan közegben ahol nem feszélyezi, hogy ne vegyen fel toppot se. Ehhez azért kell egy jó adag önelfogadás, önmegszeretés, de ha ilyen támogatóan állsz hozzá szerintem menni fog ez.:)
2022. febr. 17. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!