Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felhagyni a melltartó viselésé...

Felhagyni a melltartó viselésével - hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Párom nincs nagy barátságban a melltartókkal: egyrészt nem érzi úgy hogy az A kosaras melleire feltétlen kéne, másrészt alig talál olyat ami van a méretében és nem push up-os. Igazából csak azért hordja mert "kell", szíve szerint hagyná a fenébe.

Én könnyen mondom neki hogy hagyja, de aki lányként/nőként volt ilyen szituációban: hogyan sikerült túllendülni ezen és elengedni egyrészt azt hogy "kell" a melltartó, másrészt pedig az azon aggódást hogy jaj ki mit reagál, mi lesz ha valaki megszólja érte?

(Nyilván hétköznapi szituációkról van szó most, és nem azokról ahol az illem megkívánja a melltartó viselését).

2022. febr. 16. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
1-es vagyok, nem sértésből írtam, hogy nulla. Azért a 65B meg a 75B között van különbség :D Nekem nagyon vékony a felsőtestem, alapból kifejezetten sovány vagyok, és azért van valamicske mellem, de ha szélesebb lennék, akkor ténylegesen nullának tűnne. Szerintem egy 65B (mondjuk eddig csak külföldön, gyerekrészlegen találkoztam ilyen mérettel) méretileg jóval kisebb, mint akár egy 75A.
2022. febr. 17. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
#11 a szám az a hát körfogatának a mérete a betű meg a kosár. Minél kisebb a szám a betűhöz képest annál nagyobb mellről beszélünk arányaiban. A 75 egy vékonyabb női hátméretnek felel meg, amivel az A és a B kosár is arányos. A 65 az már extra vékony hátszélességnek tekinthető, így ahhoz a B kosár egyáltalán nem kicsi.
2022. febr. 17. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

2-es vagyok. Én 85 a vagyok, ha a ciklusomnak olyan szakaszán vagyok, akkor talán b.

Egyáltalán nem kicsi, mivel alapból 170 cm 50 kg vagyok. A másik az elhelyezkedése. Azért is tűnik kisebbnek, mert távol ülnek.

A testem többi részéhez arányos, egy olyan szabású ruhával még nagynak is tűnik.

Nekem nincs semmi tömés a melltartómban, de sokkal szebb vele, és mivel jó a méret, ezért nem érzem, ha rajtam van. Egy sima ujjatlan sem kényelmesebb.

Ettől még megértem, ha valakinek nem komfortos, és emiatt nem akarja felvenni, de ez egyéni.

2022. febr. 17. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hord topot vagy sportmelltartót? Már miért lenne az összes csak push-up??
2022. febr. 18. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni mellbimbó tapaszokat, én azt használtam tavaly nyáron is, amikor hát nélküli felsőt vettem fel.
2022. márc. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!