Felhagyni a melltartó viselésével - hogyan?
Sziasztok,
Párom nincs nagy barátságban a melltartókkal: egyrészt nem érzi úgy hogy az A kosaras melleire feltétlen kéne, másrészt alig talál olyat ami van a méretében és nem push up-os. Igazából csak azért hordja mert "kell", szíve szerint hagyná a fenébe.
Én könnyen mondom neki hogy hagyja, de aki lányként/nőként volt ilyen szituációban: hogyan sikerült túllendülni ezen és elengedni egyrészt azt hogy "kell" a melltartó, másrészt pedig az azon aggódást hogy jaj ki mit reagál, mi lesz ha valaki megszólja érte?
(Nyilván hétköznapi szituációkról van szó most, és nem azokról ahol az illem megkívánja a melltartó viselését).
2-es vagyok. Én 85 a vagyok, ha a ciklusomnak olyan szakaszán vagyok, akkor talán b.
Egyáltalán nem kicsi, mivel alapból 170 cm 50 kg vagyok. A másik az elhelyezkedése. Azért is tűnik kisebbnek, mert távol ülnek.
A testem többi részéhez arányos, egy olyan szabású ruhával még nagynak is tűnik.
Nekem nincs semmi tömés a melltartómban, de sokkal szebb vele, és mivel jó a méret, ezért nem érzem, ha rajtam van. Egy sima ujjatlan sem kényelmesebb.
Ettől még megértem, ha valakinek nem komfortos, és emiatt nem akarja felvenni, de ez egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!