Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A legtöbb csaj miért hordja...

A legtöbb csaj miért hordja ezeket a gagyi műbőr dzsekiket?

Figyelt kérdés
Elég röhejesen néz ki ahogy lifeg rajtuk, semmi állása vagy tartása nincs ezeknek a műanyag dzsekiknek. Mégis minden második csajon ezt látom. Ha már annyira tetszik nekik ez a fazon miért nem vesznek egy normális bőrdzsekit?
2022. febr. 13. 07:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
10%
Menőnek akarnak látszani a pláza ribik, de igazi bőrre már nem futja
2022. febr. 13. 07:14
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

A legtöbb ember már alapból nem hord valódi bőrt, mert nem támogatja az állatok kizsákmányolását, kínzását és leölését.

Ezenkívül ez teljesen a te személyes véleményed, hogy a műbőr dzsekik hülyén néznek ki. Szerintem például teljesen jól néznek ki, és senkit nem hallottam még leszólni.

2022. febr. 13. 07:43
 3/22 anonim ***** válasza:
28%
Nekem eredeti bőr van, bár nekem jól is áll.😁
2022. febr. 13. 07:59
 4/22 anonim válasza:
88%
Oszt te mit vered magad hogy ki mit hord? Mintha ettől lennél valaki xD
2022. febr. 13. 08:17
 5/22 anonim ***** válasza:
8%
2-es,gondolom te is nagy természetvédő lehetsz,aki fákat is csak képeken látott.Egy xaros műbőr,soha nem fog felérni egy eredeti bőrkabát minőségével.Az eredeti,az egy élő organizmus.Azokat az állatokat azért nevelik.A húsáért is.Ez a természet rendje.Gondolom,a műbőr gyártásával nem károsítják a környezetet.
2022. febr. 13. 09:55
 6/22 anonim ***** válasza:
75%

Kettesel értek egyet.

Mégha nagyon meg is tetszik valami és észreveszem, hogy bőr biztos, hogy nem veszem meg. Nem hordok halott állat darabokat magamon. Ez szerencsére ma már sokaknak elvi kérdés.

2022. febr. 13. 11:42
 7/22 anonim ***** válasza:
67%

#6:

Az enyém eredeti, de afféle ajándék volt egy gazdagabb lánytól, aki 2 felvétel után megunta. Nincs bajom az állatvédőkkel, de szerintem azzal én is tettem a környezetért, hogy elvek sémái mentén nem dobtam ki a bőrdzsekit - még több hulladékot termelve, hanem évek óta használom.

2022. febr. 13. 11:49
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Lehet nem akarnak egy egykor élő állatot hordani.
2022. febr. 13. 12:01
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Volt nekem is műbőr. 2-3 év után szó szerint elkezdett foszlani. Most bőr van, 8 éve hordom, semmi baja. Hosszú távon nem biztos, hogy a bőr a drágább. Környezeti szempontból a sok műanyag szemét, beleértve a két szezon után szétfoszló műbőrt is, kevésbé káros, amik tonnaszám állnak a szemétdombokon? Azt az állatot feltételezem nem kizárólag a bőréért tartották. A húsa szerintem nem ment egyből a kukába. A bőr tulajdonképpen egy melléktermék, ami ezerszer jobb hasznosítani, környezeti szempontból is, mint a kukába dobni. Ezzel az erővel soha ne együnk húst se, mert jaj szegény állatok...
2022. febr. 13. 12:28
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

6-os vagyok.

#9 Hát én nem is eszek, mert igen is szegény állatok! És még élek, vagy talán meghaltam már 10éve :O

#7 Ez még bele is fér szerintem is, az más kérdés, hogy valaki lehet úgy sem venné fel, mert undorodik tőle. De így legalább nem ment a kukába és te nem egy újat vettél.

2022. febr. 13. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!