Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bélelt cipővel ami kicsi rám...

Bélelt cipővel ami kicsi rám mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Tudom elég viccesen hangzik a kérdés, de tavaly véletlen egy szűkebb 38-as bakancsot vettem persze jó drágán. Csak egyszer-kétszer volt rajtam, úgy tűnt, hogy megfelel. Idén elkezdtem rendszeresen hordani de nagyon megfájdulnak benne a lábujjaim. Feles a lábam, a 39-es cipők, csizmák mindig kinyúlnak és talpbetétet kell bele vennem, úgyhogy jobban szeretem a passzentosabbat megvenni. Hát ez nem nyúlik.

2021. nov. 25. 23:02
 1/8 A kérdező kommentje:
A másik bakancsom nem bélelt, ugyanígy 38-as és bőven jó rám.
2021. nov. 25. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs benne gyári talpbetét, amit ki lehetne venni?
2021. nov. 25. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha bőr, akkor tegyél bele egy sámfát, előtte nedvesítsd be a felső részét a cipőnek, és így lehet hogy tágul néhány millimétert. Pár napig hagyd úgy, és néha töröld át nedves szivaccsal.
2021. nov. 25. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Cipész elvileg ki tudja tágítani kicsit.
2021. nov. 26. 03:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Műbőr sajnos. Nincs benne talpbetét, maga a talprész is bélelt és a bélés is bele van varrva belülről nem lehet kiszedni, elmozdítani sem.
2021. nov. 26. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Na megtaláltam nagy nehezen, merev talpú, kemény gumiból van. A borítása is elég merev.

2021. nov. 26. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Hmm.... Egyszer volt egy téli cipőm, amit szűknek éreztem. Elekzdtem nagyon vastag zoknival hordani, és ez kitágította valamennyire, utána már kényelmes volt. Talán még ezt lehetne megpróbálni, hátha...
2021. nov. 27. 07:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam a vastag zoknival való hordás nagyon bevált, csak ajánlani tudom... A vártnál még jobban is kitágította. Illetve legyen betörve rendesen a lábbeli!
2021. dec. 4. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!