Bélelt cipővel ami kicsi rám mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Tudom elég viccesen hangzik a kérdés, de tavaly véletlen egy szűkebb 38-as bakancsot vettem persze jó drágán. Csak egyszer-kétszer volt rajtam, úgy tűnt, hogy megfelel. Idén elkezdtem rendszeresen hordani de nagyon megfájdulnak benne a lábujjaim. Feles a lábam, a 39-es cipők, csizmák mindig kinyúlnak és talpbetétet kell bele vennem, úgyhogy jobban szeretem a passzentosabbat megvenni. Hát ez nem nyúlik.2021. nov. 25. 23:02
1/8 A kérdező kommentje:
A másik bakancsom nem bélelt, ugyanígy 38-as és bőven jó rám.
2021. nov. 25. 23:03
2/8 anonim válasza:
Esetleg nincs benne gyári talpbetét, amit ki lehetne venni?
3/8 anonim válasza:
Hát ha bőr, akkor tegyél bele egy sámfát, előtte nedvesítsd be a felső részét a cipőnek, és így lehet hogy tágul néhány millimétert. Pár napig hagyd úgy, és néha töröld át nedves szivaccsal.
4/8 anonim válasza:
Cipész elvileg ki tudja tágítani kicsit.
5/8 A kérdező kommentje:
Műbőr sajnos. Nincs benne talpbetét, maga a talprész is bélelt és a bélés is bele van varrva belülről nem lehet kiszedni, elmozdítani sem.
2021. nov. 26. 14:54
6/8 A kérdező kommentje:
2021. nov. 26. 15:05
7/8 anonim válasza:
Hmm.... Egyszer volt egy téli cipőm, amit szűknek éreztem. Elekzdtem nagyon vastag zoknival hordani, és ez kitágította valamennyire, utána már kényelmes volt. Talán még ezt lehetne megpróbálni, hátha...
8/8 anonim válasza:
Nálam a vastag zoknival való hordás nagyon bevált, csak ajánlani tudom... A vártnál még jobban is kitágította. Illetve legyen betörve rendesen a lábbeli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!