Férfiak szerintetek jól néznek ki a lányokon a műbőr leggingsek?
2021. dec. 27. 10:42
1/30 anonim válasza:
Halásznadrág, leggingns, szakadt farmer, meg az a háremhölgy nagdrág...az a telibefosott tudod?
Na ezekkel a világból ki lehetne üldözni. Proli, közönséges, cigós.
Persze vannak tiszteletre méltó kivételek! Pl.: [link]
4/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Bár lehet, hogy csak azért, mert általában olyanok hordják, akik nem jönnek be.
5/30 anonim válasza:
Nem. Mostanában sokan hordják divatból. De nagyon kevés olyat láttam, akinek tényleg jól állna. Láttam olyat, akin buggyosan lógott. Borzasztó volt!
6/30 anonim válasza:
A linkeltek közül a fekete nagyon tetszik. A világosak kevésbé.
De ettől függetlenül is a fekete és a sötétebb árnyalatok szoktak tetszeni. Csinos lányok/nők nagyon dögösek az ilyen bőrhatású leggingsekben, nekem nagyon bejön. :)
7/30 anonim válasza:
Van, aki szerint a latexnél és tapadós bőr féle, poliurethán dolgoknál nincs szexybb, valakit meg ki lehet vele kergetni a világból.
8/30 anonim válasza:
Sötétszínűek szerintem jók, de nem árt ha van hozzá alakod is úgymond. Comb-fenék.
9/30 anonim válasza:
Csak a feketék és persze csak jó lábakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!