Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is semmit nem ér...

Szerintetek is semmit nem ér egy nő ha nem csinos?

Figyelt kérdés
A nő legyen szép. Igen, de mi a jó a nőnek? Vagy az nem számít? Oh tényleg.. Ha nem szép az arcod, sminkelj. Viselj olyan ruhát, ami kiemeli az előnyös részeket, de ne öltözz ribizlisen. Ne öltözz kényelmes, zsákruhákba mert az nem áll jól és nem leszel vonzó. Kicsit sok az elvárás, nem gondoljátok? Most mondja azt valaki hogy "dehát senki nem várja el tőlünk stb." Nem, tényleg nem. Viszont ha nem vagy csinos, és soha nem csíped ki magad, hosszútávra egy férfinek sem fogsz kelleni. Én amióta kényelmes ruhákba öltözök és nem sminkelek, észre sem vesznek. De ne is! Aki az alapján választ párt magának, nekem nem kell. Azért mert nem vagyok szép? Van aki smink nélkül, bő pólókban is jól néz ki? Lehet.. De én azért nem fogok a smink alatt szenvedni és számomra kényelmetlen ruhát felvenni hogy tettszek valakinek. Mit kezdjen az ijen nő az életével? Hiszen se férj, se gyerek, semmi.. Nem tudom hogy mi lesz, de én ebből akkor sem engedek. Na jöhetnek a támadó/egyetértő válaszok. Szerintetek is semmit nem ér egy nő ha nem csinos?

2022. febr. 13. 00:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Már ne haragudj, miért is?
2022. febr. 13. 13:24
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

Én sem értem, miért negatív stigma, ha valaki szereti ezeket a “lányos” dolgokat. Azt kell elfogadni, hogy valakinek ez nem teher, hanem jellemből adódó. Valaki a napi fürdésre sem tudja rávenni magát.

Szerintem még mindig az előbbi a vállalhatóbb.

2022. febr. 13. 14:54
 23/29 anonim ***** válasza:
88%

Ez hülyeség ebben a formában. Nyilván jobban megnéznek a pasik egy sminkelt, szoknyás-magassarkús nőt, mint egy melegítőset, de kapcsolatban már nem annyira számítanak ezek.

Nekem az életmódom meg a stílusom is olyan, hogy a laza öltözködést szeretem, sima famrer póló, egy ideje már a sminket is elhagytam, mert minek, rosszabb napjaimon még lábam is szőrös. Mégis van férjem, aki szeret, és minden nap elmondja, hogy gyönyörű vagyok. Hétköznap úgysem együtt járkálunk, otthon meg úgyis àtöltözöm kényelmesbe, úgyhogy mindegy neki mi van rajtam az utcán, mikor ő ott sincs. Nem ezeken múlik a párkapcsolat.

Oké, nyilván ha olyan helyre megyünk, akkor azért kicsípem magam, hadd legyen kicsit büszke. De a hétköznapokban egy tartós kapcsolatban szerintem egészen kevés férfit érdekel, hogy a nő sminkel-e vagy hord-e magassarkút.

2022. febr. 13. 15:34
 24/29 anonim ***** válasza:
19%

23# ha valaki szép, jó alakja van nem kell össze törnie magát, de a férjed nem hiszem hogy bánná, ha szexin látna nem melegítőben.

Aki meg túlsúlyos, nem igazán szép, nem is filigrán, nőies alkat és viselkedésű, annak sokkal inkább tenni kell.

Már ha még szexeltek és érdekel egyáltalán a párod.

A te hozzáállásodból szoktak jönni a hirtelen válások.

2022. febr. 13. 15:55
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

#24 Jó alakom és szép arcom van. Figyelek magamra, szép a bőröm, szép a hajam, teszek is érte hogy az legyen. De otthon én akkor is melegítőben leszek. Igazából soha nem értettem ezt a melegítő utálatot, attól, hogy ki lett kiáltva, hogy a melegítő gáz, pl a szövetnadrág meg csinos, attól még önmagában egy ruhadarab szerintem nem lesz sem csinos sem igénytelen. Melegítőben is jó seggem van, az a lényeg.

Szexelni elég jókat szoktunk, ugye akkor meztelen vagyok, vagy néha felveszek valami szexi fehérneműt, de úgyis hamar letépi rólam. Szóval szexnél nálunk pont tökmindegy, hogy előtte szoknyában vagy macinaciban voltam. De lehet mások ruhában szexelnek, nem tudom.

Mint írtam, ha elmegyünk valahova, azért összeszedem magam, alkalomhoz megfelelően, ha a Tescóba akkor farmer, ha bulizni, vagy barátokkal találkozni, akkor csinos ruha, smink. De azt soha nem értettem, hogy otthon minek kéne kilgancolnom magam. Aki csúnya, az sminkben szoknyában is csúnya, aki szép az bármiben szép.

De én férfiaknál sem értettem soha ezt, pont múltkor néztem a férjem, lyukas hónaljú póló, kinyúlt macinaci, próbáltam megállapítani, hogy most ettől csökkent-e a szexisége a szememben. Néztem azt a lyukat a pólóján, és nagyon próbáltam koncentrálni az érzéseimre ezzel kapcsolatban, de semmi, nulla. Ugyanolyan szexi volt, mintha öltönyben lenne.

Szóval ezek a dolgok soha nem izgattak egyikünket sem. Őszintén fel nem fogom, hogy egy olyan ember, akinek a teste minden apró porcikáját ismerem, mitől lesz vonzóbb A ruhában, mint B-ben. Mármint maga a ruha igen, lehet csinosabb, de benne az ember számomra nem lesz vonzóbb egy csinos ruhától.

2022. febr. 13. 16:40
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

13.

12-esvagyok.

Akkor fussunk neki mégegyszer, ha már valaki fhaszt annyira zavart, hogy nem nyaltam be a meleg szharig a kérdezőnek és az ő véleményét ajnározóknak,és vette a fáradtságot a jelentésre..

Szóval, attól lennék troll így 9 óra előtt mert mertem őszinte véleményt írni, és nem azt amit a kérdező és a talpnyalói olvasni szeretnének.

2022. febr. 13. 18:19
 27/29 anonim ***** válasza:
68%

Hát nem is tudom, szerintem az a fontos, hogy tisztában legyél önmagaddal és hogy tudd te hogyan érzed jól magad.

Nem sminkelek, nem szőrtelenítek csak néha rövidre vágom, a hajam rövid és androgün a stílusom. Mégis van párom és mindig vannak akik érdeklődnek irántam.

Szerintem ha összhangban vagy magaddal akkor meg fognak találni azok akik ezt értékelik. Ja elég pocsék ez a sok szociális elvárás meg ilyenek, de te se kedvelnéd azokat akik görcsösen meg akarnak feleltetni téged ezeknek. Nem sokból maradsz ki, ha nem ismerkedsz ilyenekkel :D

2022. febr. 13. 19:18
 28/29 anonim ***** válasza:
2022. febr. 13. 22:01
 29/29 anonim ***** válasza:
71%
28 vagyok, ennyit fűznék hozzá.
2022. febr. 13. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!