Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is semmit nem ér...

Szerintetek is semmit nem ér egy nő ha nem csinos?

Figyelt kérdés
A nő legyen szép. Igen, de mi a jó a nőnek? Vagy az nem számít? Oh tényleg.. Ha nem szép az arcod, sminkelj. Viselj olyan ruhát, ami kiemeli az előnyös részeket, de ne öltözz ribizlisen. Ne öltözz kényelmes, zsákruhákba mert az nem áll jól és nem leszel vonzó. Kicsit sok az elvárás, nem gondoljátok? Most mondja azt valaki hogy "dehát senki nem várja el tőlünk stb." Nem, tényleg nem. Viszont ha nem vagy csinos, és soha nem csíped ki magad, hosszútávra egy férfinek sem fogsz kelleni. Én amióta kényelmes ruhákba öltözök és nem sminkelek, észre sem vesznek. De ne is! Aki az alapján választ párt magának, nekem nem kell. Azért mert nem vagyok szép? Van aki smink nélkül, bő pólókban is jól néz ki? Lehet.. De én azért nem fogok a smink alatt szenvedni és számomra kényelmetlen ruhát felvenni hogy tettszek valakinek. Mit kezdjen az ijen nő az életével? Hiszen se férj, se gyerek, semmi.. Nem tudom hogy mi lesz, de én ebből akkor sem engedek. Na jöhetnek a támadó/egyetértő válaszok. Szerintetek is semmit nem ér egy nő ha nem csinos?

2022. febr. 13. 00:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%
Az, hogy nem ér semmit, az hülyeség. Így is fogsz találni párt, aki megbecsül, akinek bejön a lezser stílusod, vagy ténylegesen nem elsődlegesen a külsőd számít neki. Hosszabb lesz a keresési folyamat, de ha találkoztok, legalább tudni fogod, hogy a számodra megfelelő társra találtál. De azt ne várd, hogy ebben a felszínes, divatmagazinok, divattermékek reklámjai által szanaszét fusztrált, tudat allat fogyasztásra hangolt társadalomban, majd ugyan úgy körülrajonganak a férfiak mint azokat a nőket, akik közelebb állnak kinézetre a címlapokon szereplő nőkhöz.
2022. febr. 13. 08:07
 12/29 anonim ***** válasza:
7%

Ez így igaz.

A nő csak a sok kiegészítőtől mutat, mi férfiak meg alapból mutatunk.

Elég csak az állatvilágban megnézni a hímeket, mi is onnan származunk.

És hát a személyi számunk sem véletlenül kezdődik 1-el.

Bocsánat, hogy saját véleményt írtam őszintén és nem nyaltam be a melegszharig azoknak akik mást szerettek volna olvasni…

2022. febr. 13. 08:40
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

#12-es a mai kedvenc trollom, pedig még 9 sincs.🌺

“A sweet talkin' sugar coated candy man”

🌺🌺🌺🌺

2022. febr. 13. 08:44
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Érződik a frusztráció az írásodban. Neked nyűg konkrétan kicsinosítani magad. Nem tudom, szerintem minden ember jól érzi magát a bőrében ha megtesz mindent azért hogy jól nézzen ki. Nem kell agyon sminkelni magad ha nem szeretnél, kevés sminkkel vagy smink nélkül is lehet valaki szép,viszont egy kevés smink segít kiemelni az előnyös részeket és elfedni az előnyteleneket. Ha szép szemed van hangsulyozd ki, ha karikás a szemed eltudod fedni korrektorral stb. De ha nem akarsz sminkelni, akkor fókuszálj a bőrápolásra.

A kényelmes ruha is lehet csinos és nőies. Nem csak a melegítő szett a kényelmes, hanem egy jól megválasztott nadrág, fehérnemű, szoknya, blúz stb.

Egyébként mindenki az alapján választ magának párt először amit lát. Te sem jönnél össze egy 150 kilos, igénytelen férfival.

2022. febr. 13. 08:59
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
11 voltam,még annyit hozzáfűznék, hogy szerintem, ha ténylegesen jól érzed így magad, az a kisugárzásodon is megmutatkozik, és az többet ér ( legalábbis számomra), mint akármilyen smink, vagy feszülős ruha.
2022. febr. 13. 09:21
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

15# nagyon szánalmas ez a nyalás, hány éve nem voltál nővel?

Kérdező te már most egy házisárkány vagy, nagyfokú egoizmussal és lustasággal.

Ha ilyen nőt lát az ember, aki nem ad magára, lusta sminkelni, bő ruhákba jár amihez min 15 kiló plusz kell, nem kényelmi szempontok, én ilyenkor belegondolok ha legfontosabb párkeresési életszakaszban egy nő ilyen fiatalon, mi lesz vele ha öregszik, gyereket szül 10 év után belekényelmesedik egy házasságba és ideje se lesz magával törődni sport stb, plusz korral is egyre keményebb meló lesz normálisan kinézni.

2022. febr. 13. 10:38
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

"Viszont ha nem vagy csinos, és soha nem csíped ki magad, hosszútávra egy férfinek sem fogsz kelleni."

Ez abszolúte nem igaz, csak cáfolni tudom. A legjobb barátnőm egyáltalán nem szép, aranyos kis átlagoska, soha életében nem sminkelt és sportosan öltözik, de mindenkinek tetszik, mert egyszerűen OLYAN. Laza, jókedvű, pozitív, mindenki felé nyitott. Egyszer meg is kérdeztem fiú ismerőseinket, mi tetszik benne nekik ennyire, kivétel nélkül, és nem tudták megfogalmazni, egyszerűen jó csajnak tartják (pedig ők is mondták, hogy igazából kicsi a melle és nagy az orra, de mégis "fullos", meg egyszerűen olyan elbűvölő). Es még egyszer hangsúlyoznám, ehhez még kifejezetten szerencsés genetikával sem kellett születnie.

2022. febr. 13. 10:48
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyunk egyformák, nyilván nem a legigénytelenebb nőről beszélek a világon, de most az, hogy pólókat hord, és nem sminkel annyira nem mérvadó. Voltam így nővel, hogy nem az a tipikusan nőies nő volt, mégis a kisugárzása mágnesként vonzott.
2022. febr. 13. 10:51
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Nekem jó érzés, ha szépítkezek, csinosan felöltözök, szépen kisminkelem magam, egyáltalan nem nyűg. Szerintem a két legfontosabb dolog egy nőnél, hogy szép legyen (ha nem úgy adta a genetika, akkor legalább törekedjen rá) és sikeres. Ha nem tanulok épp, akkor biztos, hogy vagy a fürdőszobában macerálom magam, vagy böngészek ruhákat, kozmetikumokat.

Nagyon megkeseredetnek tűnsz, kicsit nyugodj meg nincs ellened a világ.

Az ilyen nő mondhatnám, hogy temetkezzen a munkába, de egy tramplit felsőbb körökben nem vesznek komolyan.

2022. febr. 13. 12:29
 20/29 A kérdező kommentje:
utolsó, érdekes életed lehet xDD
2022. febr. 13. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!