Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is semmit nem ér...

Szerintetek is semmit nem ér egy nő ha nem csinos?

Figyelt kérdés
A nő legyen szép. Igen, de mi a jó a nőnek? Vagy az nem számít? Oh tényleg.. Ha nem szép az arcod, sminkelj. Viselj olyan ruhát, ami kiemeli az előnyös részeket, de ne öltözz ribizlisen. Ne öltözz kényelmes, zsákruhákba mert az nem áll jól és nem leszel vonzó. Kicsit sok az elvárás, nem gondoljátok? Most mondja azt valaki hogy "dehát senki nem várja el tőlünk stb." Nem, tényleg nem. Viszont ha nem vagy csinos, és soha nem csíped ki magad, hosszútávra egy férfinek sem fogsz kelleni. Én amióta kényelmes ruhákba öltözök és nem sminkelek, észre sem vesznek. De ne is! Aki az alapján választ párt magának, nekem nem kell. Azért mert nem vagyok szép? Van aki smink nélkül, bő pólókban is jól néz ki? Lehet.. De én azért nem fogok a smink alatt szenvedni és számomra kényelmetlen ruhát felvenni hogy tettszek valakinek. Mit kezdjen az ijen nő az életével? Hiszen se férj, se gyerek, semmi.. Nem tudom hogy mi lesz, de én ebből akkor sem engedek. Na jöhetnek a támadó/egyetértő válaszok. Szerintetek is semmit nem ér egy nő ha nem csinos?

2022. febr. 13. 00:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Nőknél miért undorító a szőrös láb, amikor férfiaknál nem az? 🤔
2022. febr. 13. 03:45
 2/29 A kérdező kommentje:
Na igen, még 1 jó példa
2022. febr. 13. 03:48
 3/29 anonim ***** válasza:
72%

Az a merő frusztrációd, ami a kérdésben megnyilvánul, megmutatkozik a külső kisugárzásodon is. Senkinek nem kell egy ilyen nő, és nem azzal van a baj, hogy nem sminkelsz és kényelmesebb ruhákat hordasz.

Nálam a smink annyi, hogy fekete szemceruzával kihúzom egy picit a szemem és fekete szempillasprilált használok utána. Kb. fél perc alatt kész.

Nálam egy szoknya viselése nem kényelmetlen. Egyébként pedig imádok testhez simuló a ruhákat hordani.

De aki szégyelli magát, és önbizalom hiányos, persze, hogy nem szereti az ilyen ruhákat.

Kezdj el meditálni és a belső békéddel foglalkozni. Ezek után másképp fogod látni a dolgokat.

Ahhoz, hogy nőként tekintsenek rád, ahhoz úgyis kell ám viselkedned.

2022. febr. 13. 05:35
 4/29 anonim ***** válasza:
67%

Jav.:

szempillaspirált

testhez simulós ruhákat

2022. febr. 13. 05:38
 5/29 anonim ***** válasza:
52%
Tipikus. Nem vagyok csinos, tenni sem akarok érte és megmagyarázom.
2022. febr. 13. 06:58
 6/29 anonim válasza:
18%
A pasi se ér semmit ha nem keres jól...ez van. 27F
2022. febr. 13. 07:04
 7/29 anonim ***** válasza:
87%

1.) Te azért nem kellesz senkinek, mert egy hisztis 3,14cha vagy.

2.) A magyar férfiak igen nagy hányadának semmi joga követelőzni a nők külsejét illetően. Nézzenek már ők is tükörbe ! Sörhas, kopaszodó fej, sárgás tömött fogak. Nem beszélve a maradi neveltetésről.

3.) Én úgy vagyok vele, hogy nem kötelező senkivel sem járni, csak azért hogy elmondhassam van valakim. Inkább legyek egyedül, ameddig nem találok megfelelő párt. És én elsősorban nem a külsőre gondolok ez alatt.

2022. febr. 13. 07:13
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell sok smink, sőt a kevesebb jobb, csak meg kell találni a minimumot ami az arcodnak előnyös.

Nézd, bő zsákruhába 99 elhízott nők járnak, nem kényelem miatt választják, így nálad is ez lehet a helyzet.

Az is benne lehet, h a viselked3sed, mozgásod nem elég nőies.

Kimagyarázásnak tűnik kicsit amit írsz, egy ruha lehet kényelmes és csinos is egyben. Én se állnék le olyan nővel, aki nem nőiesen öltözködik, viselkedik, és nem ribizlisen kell, sőt visszafogott elegáns nőies tetszik a legjobban.

2022. febr. 13. 07:43
 9/29 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt nem kell, hogy legyen mindenkinek párja vagy gyereke.

A szépség, meg a csinosság elég relatív. Nálad nem azt fogják látni a férfiak, hogy nem vagy szép, nem sminkelsz vagy igénytelenül öltözöl, hanem azt, hogy egy sündisznó vagy.

Ezért fognak téged elkerülni.

2022. febr. 13. 07:54
 10/29 anonim ***** válasza:
75%

Csinos lehetsz smink nélkül is, melegítőben. Bár ahhoz kell egy jó test + ápolt, szép arc is.

Egyébiránt én is szeretek nőiesen öltözködni afféle belső kényszerből. Jobban érzem így magam. Illetve a (leszbikus/bi) barátnőimnél is szempont. Egyszerűen fontos nekünk a divat. Nem mindenki ilyen.

2022. febr. 13. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!