Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a magas derekú nadrágok divatjáról?

Figyelt kérdés
Milyen fajta nadrágokat szerettek derék fölött hordani? És általában milyen magasra szoktátok felhúzni? Nyilván pl a farmert ameddig a dereka ér, de mondjuk egy nyúlós legging-et vagy harisnyát? Kinek hol a legkényelmesebb?

2022. febr. 6. 00:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
18%

Szerencsére azóta, sőt már akkor is, feltalálták az internetet és mindenki olyat rendel, amilyet akar.

Ja, mégsem rendel olyat, mert mit fognak szólni a barátosnék, ha eltérő a stílus.

2022. febr. 8. 12:17
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi problémád van ezzel, hogy nem tudsz elmenni ezen.

Én is utálom a farmerokat például, mert egy leszbikus favágónőnek érzem magam tőlük Fehéroroszországban, ettől függetlenül nem érdekel, mit és hogyan hordanak mások…

2022. febr. 8. 12:21
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

32-es

Ha nem érdekel, hogy miket hordanak, akkor minek kommentelsz ide? Engem viszont érdekel.

2022. febr. 8. 15:13
 34/38 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy példa volt, ember…🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ennyire nem tudsz elmenni a mai divaton? Akkor nézz 2000-es évekbeli tinifilmeket, ahol az a “polyén”, hogy Lindsay Lohan tangája kilóg a low rise farmerből matekórán.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. febr. 8. 15:15
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Uhh nekem szemely szerint megvaltas h bejott divatba a high rise. En 30 vagyok, de emlekszek, mikor gimis koromban a csipogatyo volt a divat. Hat a derekem allandoan fazott, arrol nem is beszelve, h ha ovvel vettem fel, nyomta a csontomat.
2022. febr. 8. 20:08
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Na, még egy delikvens, aki utálta valamelyik verziót, de akkor is felvette.
2022. febr. 8. 20:15
 37/38 anonim ***** válasza:
84%
Igen tudjuk. A nők gonoszak. Lapozzunk…
2022. febr. 8. 21:35
 38/38 anonim ***** válasza:

Én szeretem a magas derekú holmikat, melegítik a derekam.

Kinézetre nekem irreleváns, úgyse tűröm be a felsőimet. Leggings, harisnyát is addig húzom amíg "jön", nyilván nem hordom úgy hogy lógjon rajtam.

2022. febr. 9. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!