Lányok mi a véleményetek a magas derekú nadrágok divatjáról?
Szerencsére azóta, sőt már akkor is, feltalálták az internetet és mindenki olyat rendel, amilyet akar.
Ja, mégsem rendel olyat, mert mit fognak szólni a barátosnék, ha eltérő a stílus.
Nem értem, mi problémád van ezzel, hogy nem tudsz elmenni ezen.
Én is utálom a farmerokat például, mert egy leszbikus favágónőnek érzem magam tőlük Fehéroroszországban, ettől függetlenül nem érdekel, mit és hogyan hordanak mások…
32-es
Ha nem érdekel, hogy miket hordanak, akkor minek kommentelsz ide? Engem viszont érdekel.
Ez egy példa volt, ember…🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ennyire nem tudsz elmenni a mai divaton? Akkor nézz 2000-es évekbeli tinifilmeket, ahol az a “polyén”, hogy Lindsay Lohan tangája kilóg a low rise farmerből matekórán.🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Én szeretem a magas derekú holmikat, melegítik a derekam.
Kinézetre nekem irreleváns, úgyse tűröm be a felsőimet. Leggings, harisnyát is addig húzom amíg "jön", nyilván nem hordom úgy hogy lógjon rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!