Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a magas derekú nadrágok divatjáról?

Figyelt kérdés
Milyen fajta nadrágokat szerettek derék fölött hordani? És általában milyen magasra szoktátok felhúzni? Nyilván pl a farmert ameddig a dereka ér, de mondjuk egy nyúlós legging-et vagy harisnyát? Kinek hol a legkényelmesebb?

2022. febr. 6. 00:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom, mert van pocakom, és azzal már kényelmetlen. Éljenek a mid waist gatyók
2022. febr. 7. 07:32
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

#20:

Szerintem azt a női magazinok szokták. A csípőnacit sem hiányolta vissza senki pár férfin kívül.

2022. febr. 7. 07:36
 23/38 anonim ***** válasza:
49%

22-es

Á, már terjed az utcán is. Meg a magyarázkodás is.

2022. febr. 7. 11:16
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, még mielőtt: de, kapható volt másfajta is"

Örülök neki, én nem tudtam róla gyerekként, remélem ezt azért nem vonod kétségbe.

Ami a köztes fazonokat illeti, próbáltam mid rise-t is, de a magas derekú nekem sokkal kényelmesebb.

Nem ismersz, alig tudsz rólam valamit, de azért bekategorizáltál divatmajomnak, gratulálok (javíts ki, ha tévedek, ezt olvastam ki a soraidból, még ha expliciten nem is írtad le).

2022. febr. 7. 22:28
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

24

Akinek nem inge ne vegye magára, de a lányok 99%-a a csordaszellem miatt húzza fel.

És legkényelmesebb nyilván meztelenül lenne, ennek fényében sosem fogom megérteni, miért kényelmesebb ennek ellenére a test minél nagyobb hányadát egy - többnyire szűk - ruhadarabba passzírozni?

2022. febr. 7. 23:57
 26/38 anonim ***** válasza:

#25:

Valójában akkor az a problémád, hogy a lányok nem neked akarnak kedvezni és tetszeni a magas derekú nadrágokban?😀 Így már más a sztori…

Hát figyelj. A low rise nadrágoknál kevés kényelmetlenebb darab van. Az, hogy neked mi tetszik, nem befolyásolaj azt, hogy mit veszünk fel. Amúgy egy körte/homokóra alkatú lányon izmos lábakkal és fenékkel jól néz ki ez a típus is, míg az alacsony derekúhoz kb 18-as BMI-vel kellene létezned és modell/úszó testalkattal, ami kevés embernek van.

[link]

Szerintem ez már neked sem tetszene.

2022. febr. 8. 08:50
 27/38 Metionin ***** válasza:
100%

26.Nosztalgiát idézett bennem ez a kép, az általános iskolás és gimis osztálytársaim néztek ki így a csípőgatyában. Lógott ki az úszógumi rendesen. Nekem csak a csontomat nyomta, meg szerencsére mivel alacsony vagyok, leért odáig a pólóm. :D

Amúgy aki azt írta, hogy nem volt kötelező csípőgatyát hordani, nálunk kisvárosban ahol 1 db kínai bolt volt meg 1 piac, tényleg nem volt más farmer. Ezen kívül a mamás vékony szövetnadrág és a mackó volt, amit akkoriban nem vettek fel utcára.

2022. febr. 8. 11:54
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

26

Nem, az a problémám, hogy csak a másik majmolása miatt vesznek fel ilyet. És bármi a divat, mindig előadják, hogy nekik éppen az a jó és a többit hogy utálják. Aztán 3 évenként újra és újra.

2022. febr. 8. 12:09
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

#27:

Semmi sem jó.😅 Akkoriban pedig az volt mindenkinek a baja, hogy hogy mer ilyet felvenni egy olyan lány, aki nem vékony. Aztán a hatvaniaknak is a budaörsi outletbe kellett elmennie, ha nem akartak vagy vesére megfázni télen, vagy idétlenül kinézni. Semmi választék nem volt 15 éve.

2022. febr. 8. 12:11
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy menstruáció idején szárnyas betéttel úgy néznek ki, mintha te lennél a bekamagrázott Sam Winchester…
2022. febr. 8. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!