Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a magas derekú nadrágok divatjáról?

Figyelt kérdés
Milyen fajta nadrágokat szerettek derék fölött hordani? És általában milyen magasra szoktátok felhúzni? Nyilván pl a farmert ameddig a dereka ér, de mondjuk egy nyúlós legging-et vagy harisnyát? Kinek hol a legkényelmesebb?

2022. febr. 6. 00:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ocsmányak.

Ha jó, hogy melegíti a hasad, akkor nyáron minek hordjátok?

Csípő- és tüdőgatya között nincs semmi, csak a 2 szélsőségben lehet gondolkodni?

A kerek popsiból egyértelműen egy ormótlan téglalapot csinál, csak hátulról nemigen látjátok magatokat.

Végül ez az elöl 5 centit betűröm a felsőt, körbe meg lóg, hát azt senki nem tudja megindokolni, miért jó.

2022. febr. 6. 19:40
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
7. válaszoló vagyok. Általános iskolában csak csípőnadrágjaim voltak, és folyamatosan olyan érzésem volt, hogy bármelyik pillanatban segget villanthatok. Szerintem az nem normális, hogy egy általános iskolás lánynak folyton azon kell stresszelnie tanórán, hogy hogy fog felállni a székéből, mert nem jó rá egy nyomorult nadrág se. Emiatt sokáig hosszú férfipólókat hordtam, bár a nadrágok akkor se lettek kényelmesebbek. Na a magasderekú végre eltakarta azt, amit el kell, nincs kint az egész derekam, seggvillantás se fenyeget folyamatosan, és KÉNYELMES. Felőlem akárhogy kinézhetek benne, akkor sem vennék már fel mást. Nem tudod rá csurgatni a nyálad? Nem az én bajom, hanem a tied.
2022. febr. 6. 20:40
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Egyszerű. Közben megjelentek a crop topok is. :D És ha nem akarok úgy kinézni velük, mint egy Ozora fesztiválos örömlány, sokkal kulturáltabban mutatnak egy magasított derekú shorttal, vagy szoknyával.

2022. febr. 6. 21:04
 14/38 anonim ***** válasza:
14%

12-es

Ki kötelezett arra, hogy csípőnadrágot hordj? Női logika: nem érzi jól magát benne, de csak azért is felveszi. (Ja, még mielőtt: de, kapható volt másfajta is). A másik meg: eleve miért csak ebben a 2 fazonban gondolkodtak, köztes is van ám, hahó.

11-es

Na a tüdőrövidnadrág meg a minősített esete. Amikor abban leültök, nadrág létére egy centi nincs belőle a lábon, csak a törzsön. És amit nem lehet überelni - szerencsére ez már sok lánynál is kiveri a biztosítékot többnyire és nem veszi fel - az a tüdőbikinialsó. Komolyan, mint valami pelenkások.

2022. febr. 6. 22:06
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Én tüdőnaciban is csinos vagyok mondjuk. Lehet te csípőnaciban sem, ha a fél feneked és a tangád ki is van belőle…🤷‍♀️
2022. febr. 6. 22:10
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

15.

A helyzet az, hogy nem te döntöd el, hogy az vagy-e. Pontosabban csak 1 vélemény a 8 milliárdból.

2022. febr. 6. 22:13
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nonszensz, hogy valakit egy ruhadarab ennyire idegbe hozzon.😂
2022. febr. 6. 22:20
 18/38 anonim ***** válasza:
49%
Még ha csak egy lenne... Egész nap ezeket látom. Kiég a retinám a sok nyakiglábtól.
2022. febr. 6. 23:06
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Havibajnál rettenetesen utálom. Nagyon fájós vagyok, és ahogy az még le is szorítja... Sokszor szó szerint sírni tudnék, ha előre tudom, hogy most hosszabb távon ülni fogok (pl vonat, naponta egy-egy órát ingázom), biztos, hogy kigombolom. És sajnos ez kábé nekem elég volt ahhoz, hogy szinte teljesen eltüntessem a ruhatáramból (igen, az a havi 3-4 nap, amíg fáj), nem törődve azzal, esetleg mennyire kényelmes volt, vagy mennyire állt jól (bár én mindig hagytam a pólót rálógni, ilyen téren nem igazán ván különbség a magas és kevésbé magas derekú farmerek között nálam)
2022. febr. 7. 01:51
 20/38 anonim ***** válasza:
49%
Most úgyis jönnek a zsákgatyák, aztán mind jól megmagyarázza, hogy ő mennyire utálta a szoros tüdőnacikat...
2022. febr. 7. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!