Fiúk! bejön a lányokon a bővebb farmer?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 20:50
1/11 anonim válasza:
Nekem nem, jobban szeretem ha feszül bizonyos helyeken, de ízlések és pofonok.
2/11 anonim válasza:
Nem, elrejti a női idomokat. Nem tetszik
4/11 anonim válasza:
Roma csajok is elkezdték hordani, de mivel a lényeget látom, így semmi problémám nincs vele, mikor mi jön divatba :)
5/11 anonim válasza:
csatlakozok az előttem szólókhoz
egyáltalán nem, elrejti a formákat, ha csak deréktól lefelé látom, néha alig lehet megmondani, nő vagy férfi a viselője
6/11 Noren1989 válasza:
Nem, nekem kifejezetten a plant based hippi csajok ugranak be róla.
7/11 anonim válasza:
Cseppet sem.
De azért majd jól megmagyarázzák, hogy ők mindig is ezt szerették és hordták. A szűknacis képeket meg gyorsan leszedik.
9/11 anonim válasza:
Nem rossz, de ha már bővebb ruhák, akkor én inkább a felsőket szeretem, ha kicsit bővek a lányokon. Mondjuk egy laza kapucnis pulcsi, vagy oversized póló nagyon aranyosan tud kinézni 🙂 A nadrágok nekem mindig másodlagosak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!