Miért nem állnak jól a nagyon vékony lányokon a farmer?
Hát ha azokra a lányokra gondolsz, akik csont és bőr, (nem bántás, tudom, többségbe genetika). Akkor azért, mert nincs formájuk, lapos a fenekük, nincs formás csípőjük. Valószínűleg ezért.
De ha jó fazonú farmert vesznek fel, rajtuk is jól áll. 😊
Ki mondta neked ezt a hülyeséget?
Bárkin jól áll a farmer, ha számára megfelelő fazont választ.
Ez most csak azért fordul meg pár ember fejében, mert az eddigi vékony, kislányos, modelles trendekkel ellentétben a gigantikus méretű s*ggeket tolják előtérbe. Hozzáteszem, én is az utóbbi kategóriát erősítem, de nyilvánvaló, hogy nem az aktuális trendek miatt, hanem mert ez adatott.
A csípőgatyák, amik pont a vékonyabb, egyenesebb alkatú lányoknak állnak jól, megkeserítették az egész tinédzser koromat, így nekem most jól jön a magas derekú láz.
Csak az a lényeg, hogy ne az ostoba divat legyen a mérvadó, hanem mindenki olyan ruhadarabokat viseljen, ami illik az alkatához.
2016-17 között az ultra skinny fazon volt a divat, ami olyannyira testhez simult, mint egy leggings.
Na, akkor lehetett látni pár érdekes jelenséget. A nagyon vékony lányoknak abban tényleg két ropi volt a lába ezekben a nadrágokban, - de mégis rengetegen felvették a hóbort miatt úgy, hogy nem állt jól nekik.
Melesleg én ezekért a lányokért zsongok. Imádom a két pici falat popsijukat, 69-ezve gyönyörű látvány, nekem.
Akár leggingsben, akár farmerban van-volt :-)
Csak idézni tudnék egy nagy farmer szakértőt innen aki szerint egy vékony lábon úgy néz ki a farmer mintha egy almába két hurkapálcikát szúrnánk, főleg télen nagykabáttal.
Talán ez lenne rá a magyarázat.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!