Husisabb lányokon milyen farmer áll jól? A skinny kezd kicsit unalmas lenni, de ahogy látom, gyiken a legtöbb srác szerint mindenkin, akinek nincs tökéletes alakja borzasztóan áll a mom jeans/lazább nadrágok.
A husisaknak eddig sem kellett volna skinny-ben járniuk.
Inkább leplezni kellene a dolgokat.
1. Nem az volt a kérdés, hogy mi nem áll jól, hanem az, hogy mi áll jól.
2. Egy szóval sem írtam azt, hogy kövér lennék, mert nem vagyok az.
1. Ha kizárjuk, hogy mi nem áll jól, akkor a maradék az, ami nem annyira rossz. A kövér nöknek semmilyen farmer sem áll jól.
2. Aki magát husisnak nevezi, az általában kövér, csak nem vallja be magának, minimum 10-15-20 kiló fölöslege szokott lenni.
Ha ennek ellenére nem tartod magad kövérnek, akkor tegyél be egy fotót magadról a skinny farmerban (a fejed kitakarod, akkor nem ismer fel senki), akkor el lehet dönteni, mennyire sok a túlsúly rajtad.
Semmi szükségem arra a több tucat káros privát üzenetre, amikkel elárasztanak egy lányt, ha képet posztol ide.
A kérdésem érthető és világos. Konstruktív válaszokat várok, természetesen lányoktól is, ha jól gondolom, eddig csak fiúk írtak. Köszönöm mindenkinek, aki segít (szigorúan a kérdéssel kapcsolatban)!:)
Szerintem a magasderekú farmer csak kiadja jobban a hasat.
Inkább egy magasabb derekú leggings, vastagabb gumival. Az valamennyire formáz, lenyomja a hurkákat. Egy tunika rá, vagy hosszú felső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!