Miért nézik le a fecskét?
Figyelt kérdés
Vettem pár darab fecskealsót nemrég és elkezdtem hordani, mert igazából elég kényelmesek. Éreztem, hogy lehet, hogy picit cink lenne benne mutatkozni. Amikor aztán meglátták az osztálytársaim, egyből elkezdték, hogy mi ez a gyerekalsó, meg mér hordok bugyikát és hogy csak a kisfarkúaknak kényelmes meg a kisfiúknak. Tény, hogy kb 6 éves koromban hordtam utoljára fecskét, azt hiszem, a többiek is. De miért utasítják ennyire el? Persze nem 100% szólalt fel ellene, de na. Szerintem kényelmes és jó testtel meg sokkal jobban néz kis, mint egy boxer.2022. jan. 10. 18:33
21/22 anonim válasza:
Akkor is ez a véleményem, ha tetszik, ha nem, én nem fogom belegyömöszölni a farkamat, nem is férne, meg nem is tetszik. Akinek meg az kell, arra megint mondom, hajrá..
22/22 anonim válasza:
Aki fecskét cikinek tartja az egy majmoló ember. Nem értem miért jó a sátornak kinéző fürdőnadrágban lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!