Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nézik le a fecskét?

Miért nézik le a fecskét?

Figyelt kérdés
Vettem pár darab fecskealsót nemrég és elkezdtem hordani, mert igazából elég kényelmesek. Éreztem, hogy lehet, hogy picit cink lenne benne mutatkozni. Amikor aztán meglátták az osztálytársaim, egyből elkezdték, hogy mi ez a gyerekalsó, meg mér hordok bugyikát és hogy csak a kisfarkúaknak kényelmes meg a kisfiúknak. Tény, hogy kb 6 éves koromban hordtam utoljára fecskét, azt hiszem, a többiek is. De miért utasítják ennyire el? Persze nem 100% szólalt fel ellene, de na. Szerintem kényelmes és jó testtel meg sokkal jobban néz kis, mint egy boxer.

2022. jan. 10. 18:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%

10-es

A boxerodra meg felveszed a női tapinacit, mi?

2022. jan. 11. 09:24
 12/22 anonim ***** válasza:

11.

Van férfi “tapinaci” is. Pont mint ahogy a nőknek most “divatos” bő farmer meg férfi nadrág? Szerinted.

2022. jan. 11. 11:38
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

Egy jó testtel egy modern divatos jól szabott fecske fényévekkel jobban néz ki mint a boxer. Sokkal jobban kiadja a dolgok formáját és a fenék is jobban mutat benne. Nem véletlenül öltöztetik a modelleket is fecskébe a divatbemutatókon.

Tartása is jobb nem mászik el benne semmi. Az meg hogy kis farkúak hordják nonszensz. Nagyobb farokhoz pont, hogy kényelmesebb.

Én hordok ezt is azt is felváltva senki nem szólta meg van aki már látott ebbe is abba is aztán ő is azt mondta, hogy fecskébe sokkal jobban néz ki minden.

2022. jan. 11. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

Ez így igaz ahogy a 13-as megírta.

A 90-es években a testépítő versenyeken is fecskében álltak a versenyzők a bizottság és a nézők elé mert az megmutatja az egész kidolgozott testet.

Ellenben mostanában ez a fene nagy amerika imádat meg a kisfiúk egymásnak való megfelelési kényszerének köszönhetően, olyat láttam nem egyszer, hogy a testépítők a mai versenyeken térdig érő bő rövid gatyában pózolnak.

Kérdezem én? Ha hiúságból vagy egymás majmolásából eltakarják a combjaikat, akkor mi a fenének szánnak rá időt az edzésére??

Logikátlan buta viselkedés.

Már ott tartok, hogy ha meglátok egy térdgatyát, megy fel bennem a pumpa.

Szinte csak ezt a szhart látni mindenhol.

Vajon dhugáshoz leveszik?

2022. jan. 12. 11:21
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Gyerekes a fecske, azt sugallja, hogy kicsi a farkad, meg egyebek. Soha életemben nem volt rajtam, csak boxer, szóval nem tudom, milydn érzés belegyömöszölni. De én erre gondolok, hogy ezért. De amúgy engem nem érdekel, ki mit hord, ha neki jó. 16/f
2023. jan. 2. 08:46
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

15.

Inkább a gondolkodásod gyerekes.

Ez inkább olyan, hogy kötelező utálni, mint pl a cipőből kilógó normális méretű zoknikat.

2023. jan. 2. 10:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kötelező és ahogy mondtam is, en fel nem venném, de akinek az jó, tegye, én aztán nem mondok rá semmit
2023. jan. 2. 12:06
 18/22 anonim ***** válasza:

17.

Dehogynem mondtál, szerinted a fecske viselése a farokméretre utal :)

2023. jan. 2. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert kérdezi. Vagy csak olyat szabad válaszolni, ami neked tetszik?..
2023. jan. 2. 14:39
 20/22 anonim ***** válasza:

15 te aztán tudod is 16 éves fejjel aki még pīnát is csak porhubon látott 🤣. Semmi gyerekes nincs benne, a férfimodellek is nagyrészt fecskében vonulnak fel a runway en + a sportolók is mind fecskében vannak mivel jobban tart és így nem áll fent a herecsavarodás veszéje. Egy jótestű palin egy jólszabott fecske sokkal jobban mutat, nem véletlen vannak a férfinaptárakon is fecskében nagyrészt.

Azmeg, hogy a farok méretére utalna az alsónemű fazonja vicc, megsúgom neked, hogy akinek tényleg nagy a farka az fecskében szeret járni mert az tartja a dolgokat és nem megy benne összevissza a farok mint kocsi a körforgalomba.

2023. jan. 2. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!