Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik szoktatok fecskét hordani, miért a fecskét választjátok?
Figyelt kérdés
Kényelmesebb, jobban tetszik, jobban elfér benne?
A barátnőtök mit szól hozzá, hogy nem boxert viseltek?
2021. márc. 29. 20:15
2/8 Lazy Lover válasza:
Kényelmes nem lóg benne a tököm
4/8 anonim válasza:
Mert így kényelmes, gyerekkoromban is azt hordtam, nem himbilimbizik a broki benne, nyáron rövidnadrághoz ideálisabb nem ficcen ki a péló a rövidgatya szárán ha leülsz. Ettől még van boxer is, de a fecskét jobb szeretem (kinek mi jön be).
Mit szóltak hozzá a partnereim??? A legkevésbé sem érdekelte őket.
5/8 anonim válasza:
Szeretem a minőségi anyagból kèszült boxert ès fecske fehèrneműt is. Konkrétan fecskèből az elasztikus, fürdőruha a kedvenc, mivel merevedèskor van hely benne ès kènyelmes is. ☺️
6/8 anonim válasza:
Nekem kényelmesebb, jobban tart, jobban is tetszik. Fürdőgatyának is ilyet hordok, mert szeretek úgy lebarnulni, hogy szinte teljesen.
7/8 anonim válasza:
Sokáig azt kaptam, aztán amióta magamnak veszem, azt veszek. Próbáltam a boxert is, de zavarja a combomat. Ezzel szemben a fecske egyáltalán nem zavar, tartja a csomagot, ami alapból sportnál nagyon jó és amúgy is elég nagy, szóval a mindennapokban is, mert nadrágon át nem olyan feltűnő😃 azon túl a merevedés se annyira feltűnő benne és igazából ennyi. Motoron meg kérekpáron meg aztán abszolút sokkal jobb szerintem. A lényeg, hogy jó méret, anyag és fazon legyen, aztán úgy tényleg elég kényelmes 😄 konkrétan egy CK fecskét nem is érez az ember, mintha felhők tartanák a farkam és a zacsim😊
8/8 anonim válasza:
Kényelmesebb, hogy a helyén tart mindent. Szerintem jobban is néz ki. Többet mutat de nem túl sokat.
Nem véletlenül öltöztetik fecskébe a divatmárkák a modelljeiket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!