Mostanában miért mindenki szinte csak Nike ruhákat, cipőket hord?
Igen, én is látom.
Nike és CK, ez a most futó két nagy proli márka.
És félre ne értse senki, a Nike jó minőség, és kényelmes, csak már tömegcikk, mint az Iphone.
Milyen körökben??
Én nem veszem eszre a környezetemben..
A Nike mindig is egy tömegmárka volt. Most ezt nem rossz értelemben írom, nekem is olyan cipőm van. Csak ha az ember akar venni valami sport vagy sportos utcai cuccot, nem a kínaiból, de nem is aranyáron, akkor választhat kb 5-10 könnyen elérhető, mindenki által ismert márka közül. Ebből az egyik leghíresebb a Nike, a másik az Adidas.
Árban is széles a skálája, akciósan ki lehet fogni pl cipőket már 10.000 Ft körül, de van 50-ért is. Így sokak számára elérhető, mert a csóró (vagy a téma iránt közönyös) is tud villogni, hogy azért nem a Tescóból van a cipője, meg a sneaker fan is, hogy neki meg megvan a drága gyűjtői, limitált kiadás.
De nem csak Nike van az utcákon, ugyanúgy ott a többi hasonló márka, Adidas, Vans, New Balance, Converse, Drk, stb. Csak ezek közül mondjuk a Vans meg a Converse inkább tartozott régen egy-egy szubkultúrához, sokan még ezért nem veszik. A New Balance szerintem újabb a többinél (legalábbis én régebben nem láttam ennyit), a Drk meg magyar, nyilván nem tud versenyezni úgy a többivel. Marad a két nagy, Nike és Adidas.
a 15-30.000 ft-s sport cipőket nézve, árérték arányban nekem a nike felelt meg leginkább. az elmúlt 20 évben nem volt más márkáju sport cipőm.
szerintem sokan mások is vannak ezzel így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!