Miért öltözködik mostanában mindenki igénytelenül?
Figyelt kérdés
A mostani divat miért olyan, mintha mindenki igénytelen csövesnek öltözne? Olyan márkákra gondolok, mint a bape, az offwhite, a balenciaga. Továbbá ezek a holmik miért ilyen drágák?2017. dec. 2. 23:05
1/6 anonim válasza:
A balenciaga férfi részlege tényleg siralmas, de a többi mitől lenne igénytelen? Szerinted mi lenne a normális öltözet? Viseljen térdénél szakadt nadrágot és oliva színű parkát? Viseljen Timberland bakancsot? Talán a newyorkeres black squadot?
Azért ilyen drágák mert limitált számban készülnek, nagy a hype körülöttük és designer márkák. Gondolom anyu nem vette meg neked és most lázadsz. :)
2/6 anonim válasza:
Amúgy meglepődnék ha 'mindenki' így öltözködne hiszen a magyar átlagnak a havi fizetéséből nem jön ki egy-egy ruhadarab, nem hogy mindennap így öltözködjön. Főleg nem a te korosztályod.
4/6 anonim válasza:
Nem ismerem ezeket a márkákat, minden esetre én smart casual stílusban öltözködöm.
5/6 anonim válasza:
Sokszor a praktikus darabok kissé csovesnek néznek ki.
Én most vettem egy kék paplan kabátot a H&M ben kissé kukazsak hatású de imádom mert meleg és nekem tetszik is.
Amúgy igen tele vannak a boltok oversized cuccokkal, de nem kötelező megvenni, ha nem tetszik. Ezek tényleg tudnak csoves hatást nyújtani, ha rosszul vannak kombinálva.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, a legtöbb fast fashion boltban egyre silányabb a minőség és nagyon hervasztóak a színek. Ha végigméred az embereket az utcán, tényleg olyanok, mint a koldusok. Szerintem a többség igénytelen, de másik oldalon az is igaz, hogy jól öltözni drága és időigényes, hogy megtaláld a megfelelő darabokat. A minőségibb, klasszikus márkák kivonultak (pl. Next, M&S), vagy be sem jöttek (pl. Monsoon). Amiket írsz, próbálnak különcködni, de valahogy nem jól sül el, gyerekes és drága is. Próbálj klasszikusabb divatot, talán kinőttél az extravaganciából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!