Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködik mostanában...

Miért öltözködik mostanában mindenki igénytelenül?

Figyelt kérdés
A mostani divat miért olyan, mintha mindenki igénytelen csövesnek öltözne? Olyan márkákra gondolok, mint a bape, az offwhite, a balenciaga. Továbbá ezek a holmik miért ilyen drágák?

2017. dec. 2. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

A balenciaga férfi részlege tényleg siralmas, de a többi mitől lenne igénytelen? Szerinted mi lenne a normális öltözet? Viseljen térdénél szakadt nadrágot és oliva színű parkát? Viseljen Timberland bakancsot? Talán a newyorkeres black squadot?

Azért ilyen drágák mert limitált számban készülnek, nagy a hype körülöttük és designer márkák. Gondolom anyu nem vette meg neked és most lázadsz. :)

2017. dec. 2. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meglepődnék ha 'mindenki' így öltözködne hiszen a magyar átlagnak a havi fizetéséből nem jön ki egy-egy ruhadarab, nem hogy mindennap így öltözködjön. Főleg nem a te korosztályod.
2017. dec. 2. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Mi az a newyorkeres black squad?
2017. dec. 3. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezeket a márkákat, minden esetre én smart casual stílusban öltözködöm.
2017. dec. 3. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor a praktikus darabok kissé csovesnek néznek ki.

Én most vettem egy kék paplan kabátot a H&M ben kissé kukazsak hatású de imádom mert meleg és nekem tetszik is.

Amúgy igen tele vannak a boltok oversized cuccokkal, de nem kötelező megvenni, ha nem tetszik. Ezek tényleg tudnak csoves hatást nyújtani, ha rosszul vannak kombinálva.

2017. dec. 3. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek a kérdezővel, a legtöbb fast fashion boltban egyre silányabb a minőség és nagyon hervasztóak a színek. Ha végigméred az embereket az utcán, tényleg olyanok, mint a koldusok. Szerintem a többség igénytelen, de másik oldalon az is igaz, hogy jól öltözni drága és időigényes, hogy megtaláld a megfelelő darabokat. A minőségibb, klasszikus márkák kivonultak (pl. Next, M&S), vagy be sem jöttek (pl. Monsoon). Amiket írsz, próbálnak különcködni, de valahogy nem jól sül el, gyerekes és drága is. Próbálj klasszikusabb divatot, talán kinőttél az extravaganciából...
2017. dec. 3. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!