Nike air max mostanaban?
Figyelt kérdés
Szerintetek mar ciki hordani az air maxet? Mar szinte az utolso kis nyomorekokon is az van,raadasul nem eredeti. En mar kicsit cikinek erzem felvenni,meg 1 eve vettem es termeszetesen eredeti. Vagy en erzem rosszul es meg most is "meno"?
En mar szivesebben hordom a new balance-it vagy converset,viszont anya ram erolteti,mert hogy milyen draga volt es hordjam.:/
16 L
2016. júl. 6. 11:21
1/14 anonim válasza:
Te azért hordasz valamit, mert menő? Rajtam csak olyan ruha van, ami _nekem_ tetszik és kényelmesen érzem magam benne. Le se tojom, hogy kin van még hasonló.
2/14 anonim válasza:
És még a ti korosztályotok szidja az enyémet:) Mi az, hogy utolsó kis nyomorékokon?Nézz egy kicsit magadba.Az nem számít nyomoréknak aki anyuci zsebéből megvesz egy drága cipőt, aztán 1 év múlva nem hordja, mert nem "menő"?Na ez a nyomorék.Ez egy sport cipő, amit a kényelme miatt hordunk, nem azért mert "jól néz ki".Ráadásul még azt sem lehet mondani hogy jól néz ki az az ocsmány bumszli cipő.Én úgy meg p******talak volna anyád helyében amikor közölted, hogy már nem "menő", hogy egy hétig nem ülsz le...14l
3/14 anonim válasza:
te hülye pitsa pff azt hiszed menő vagy air amxbe?
4/14 anonim válasza:
ezért hordok lacoste és calvin klein cipőt, százszor jobbak mint holmi air max vagx vans, konzerv vacak ;) és menőbbek is, mivel drágábbak, jó ez engem nem érdekel, de igaz :D
am nézz körül, szerintem sokkal jobbak ezek is mint a divatcipők [link]
5/14 anonim válasza:
Kérdező, bocsáss még, de szánalmas vagy. Várj pár évet, talán egy kicsit felnősz. Addig járj mezítláb.
18/F
6/14 anonim válasza:
Azért ciki mert az van másokon? Wtf? Mit érdekel az téged hogy másokon mi van? Semmi közöd ahhoz. Mindenki azt hord amit akar, ha hamis air maxet akkor azt. Mi a frászé lesel te másokat egyáltalán? Azt sem venném észre ha valaki mezítláb járkálna, annyira nem érdekel, nem az én dolgom.
7/14 anonim válasza:
az azért igenis bosszantó amikor te megveszed eredetiben, rengeteg pénzt költesz rá, pl egy michael kors táskára, és látod hogy egy csomó ember is hordja, de nem eredetiben!
8/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel és senki véleményével :D Ha neked az Air Max tetszik, akkor hordd azt ! :D Az biztos, hogy nagyon kényelmes, én is szeretem ! :DDD 24F
10/14 anonim válasza:
Az, hogy ki mit hord, legyen az ő dolga. Ráadásul sokan örülnek, ha egyáltalán meg tudják venni a hamisítványt. Az eredetire sajnos nem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!