Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike air max mostanaban?

Nike air max mostanaban?

Figyelt kérdés

Szerintetek mar ciki hordani az air maxet? Mar szinte az utolso kis nyomorekokon is az van,raadasul nem eredeti. En mar kicsit cikinek erzem felvenni,meg 1 eve vettem es termeszetesen eredeti. Vagy en erzem rosszul es meg most is "meno"?

En mar szivesebben hordom a new balance-it vagy converset,viszont anya ram erolteti,mert hogy milyen draga volt es hordjam.:/

16 L

2016. júl. 6. 11:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Te azért hordasz valamit, mert menő? Rajtam csak olyan ruha van, ami _nekem_ tetszik és kényelmesen érzem magam benne. Le se tojom, hogy kin van még hasonló.
2016. júl. 6. 11:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
És még a ti korosztályotok szidja az enyémet:) Mi az, hogy utolsó kis nyomorékokon?Nézz egy kicsit magadba.Az nem számít nyomoréknak aki anyuci zsebéből megvesz egy drága cipőt, aztán 1 év múlva nem hordja, mert nem "menő"?Na ez a nyomorék.Ez egy sport cipő, amit a kényelme miatt hordunk, nem azért mert "jól néz ki".Ráadásul még azt sem lehet mondani hogy jól néz ki az az ocsmány bumszli cipő.Én úgy meg p******talak volna anyád helyében amikor közölted, hogy már nem "menő", hogy egy hétig nem ülsz le...14l
2016. júl. 6. 12:39
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
te hülye pitsa pff azt hiszed menő vagy air amxbe?
2016. júl. 6. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:

ezért hordok lacoste és calvin klein cipőt, százszor jobbak mint holmi air max vagx vans, konzerv vacak ;) és menőbbek is, mivel drágábbak, jó ez engem nem érdekel, de igaz :D

am nézz körül, szerintem sokkal jobbak ezek is mint a divatcipők [link]

2016. júl. 6. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bocsáss még, de szánalmas vagy. Várj pár évet, talán egy kicsit felnősz. Addig járj mezítláb.

18/F

2016. júl. 6. 15:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért ciki mert az van másokon? Wtf? Mit érdekel az téged hogy másokon mi van? Semmi közöd ahhoz. Mindenki azt hord amit akar, ha hamis air maxet akkor azt. Mi a frászé lesel te másokat egyáltalán? Azt sem venném észre ha valaki mezítláb járkálna, annyira nem érdekel, nem az én dolgom.
2016. júl. 6. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
az azért igenis bosszantó amikor te megveszed eredetiben, rengeteg pénzt költesz rá, pl egy michael kors táskára, és látod hogy egy csomó ember is hordja, de nem eredetiben!
2016. júl. 6. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz senkivel és senki véleményével :D Ha neked az Air Max tetszik, akkor hordd azt ! :D Az biztos, hogy nagyon kényelmes, én is szeretem ! :DDD 24F
2016. júl. 6. 17:54
 9/14 Dolli1993 ***** válasza:
Anyucinak igaza van.
2016. júl. 7. 15:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy ki mit hord, legyen az ő dolga. Ráadásul sokan örülnek, ha egyáltalán meg tudják venni a hamisítványt. Az eredetire sajnos nem telik.
2016. júl. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!