Gáz felvenni mostanába egy régi sport nike cipőt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 07:31
1/3 anonim válasza:
Nem! Olyan biztosan nem lesz senkin!
2/3 anonim válasza:
Nem gáz, az a lényeg hogy ott legyen rajta a pipa. Nem számít hogy régi, vagy vadiúj!
3/3 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs gond régi vagy sem, nekem is van egy nagyon régi cipőm, még ez a régi klasszikus fehér puma cipő, kb kamasz fiú voltam 14 15 éves akkor lett véve, akkor nagyon szeretem, sajnos fél év után használat után nagyon izzadt bűdös lett a lábam de csak abba az egy cipőbe, kevésbé használtam, el lett téve dobozokban, évekig ott volt, bennem az a tudat volt hogy nincs meg, tavaj elő került, kb 16 év után méretben jó maradt, újra használom melóba, nyáron csak, mivel nem mai darab azért tartós, strapabíró, ezért munkába jó, mivel nyáron használom, sajnos ugyan úgy izzad a lábam, ezt a cipőt be fogtam mezítlábas cipőnek, így igazából nem baj ha ebbe a cipőbe mezítláb van a lábam, bele izzad közvetlenül a cipőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!