24 éves Fiú hordhat Nejlon harisnyát? Lányok mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 17:24
11/20 anonim válasza:
Téged izgat látszik a tagekből, te dolgod. Gondolom nemátható, akkor senkit nem érdekel.
12/20 anonim válasza:
11.
Nem átható? Mert ha átható lenne akkor mindenkinek felkeltené az érdeklődését? :)))
13/20 anonim válasza:
Nem láthatót akartam írni, ha láthatóan hordod, akkor biztos felkelted sokak érdeklődését.
15/20 anonim válasza:
13.
Ez nem bűn,hogy dugdosni kéne, csupán egy ruhadarab.
Gondolkozzunk már egy kicsit…
16/20 anonim válasza:
15,nem úgy néz ki, hogy sok pasi hordaná.
17/20 anonim válasza:
Én rendszeresen hordok nadrág alatt és már egykét alkalommal rövidnadrághoz is felvetttem. Egyelőre nem kövezett meg a tömeg.
18/20 anonim válasza:
Én még sosem láttam senkin. Akinek bejön, még az sem hordja láthatóan, mert annyira cikinek tartja.
19/20 anonim válasza:
16.
És akkor ez okot ad a dugdosásra?
Fel kell vállalni mindent amit teszünk, ne legyünk gyávák, a gyáva ember sosem érvényesül, soha nem fogják elismerni.
Én is úgy hordom ahogy a 17-es írta.
Anno a nők is elkezdték hordani valahogyan a nadrágot…
20/20 anonim válasza:
De azóta sem lett divat,még azok a pasik sem merik felvállalni utcára akiknek bejön a nylonharisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!