Télen gyerekes lenne ilyenben járnom dolgozni? 24 éves vagyok
2015. máj. 13. 20:58
1/6 anonim válasza:
Nem. Az egészség fontos, ez a maszk meg poén :D
2/6 anonim válasza:
Nem gyerekes... de mondjuk egy elegáns, vagy normális ruházathoz biztosan nem illik.
3/6 anonim válasza:
Egy 28 éves barátom is ilyenekben jár :)
4/6 anonim válasza:
Dehogy gyerekes. És ha neked tetszik,hát hordjad nyugodtan :)
5/6 anonim válasza:
Hány évesek osztogatják itt a tanácsokat? Dolgoztatok már egyáltalán?
Gyerekesnek nem gyerekes, inkább nevetséges. Munkahelyfüggő, de igényes munkahelynél, ha a főnököd lennék és meglátnám rajtad, először mondanám, hogy jó vicc volt, ne süsd el többször, másodszor már csak a portással üzenném meg, hogy majd mikor gyere be aláírni a felmondásodat.
Kint abban vagy, amiben akarsz, max ha a kollégáidnak nem tetszik, megszólnak érte.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok és 25 éves.
Igen, dolgoztam már és jelenleg is formaruhás helyen dolgozom.
Nem mindegy, hogy miben megy be dolgozni? Bent úgyis leveszi, ez arra való, hogy az arcát védje a hidegben, csak van rajta egy poén minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!