Milyen stílusú ruhákban jártok dolgozni?
22 vagyok, titkárnő.
Nem járok fekete miniben meg fehér blúzban magassarkúval, de nőies ruhadarabokat veszek fel. Nőies felső, nadrág, nyáron sokszor egybe ruha, ezeket feldobom pár apró kiegészítővel, szóval csak igényesen :)
A rövid farmert, pólót, tornacipőt, Vans cipőt kerülöm.
Pénzügyes vagyok, 40 éves, próbálok szoknyában, pamut bluzban és magassarkuban menni majdnem minden nap. Az ing nekem már túl elegáns a számlák, mappák közé. Ahol van ügyfélfogadás, szerintem elvárhatják az inget és a kiskosztümöt.
Észrevettem, hogy a megjelenés tiszteletre kötelez, így másképp néznek az emberre, ha szépen van felöltőzve.
Én bölcsis néni vagyok, 23/L.
Nagy szerelmem a divat, de szoknyákat én például kevésbé tudok felvenni, mert vagy túl rosszcsontok, vagy pedig futhatok utánuk. Meg ugye azért igyekszem nem túl extravagánsan a szülők milyet, nehogy megszóljanak. Szóval valahogy így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!