Ti mennyire néztek meg valakit, hogy milyen ruhákban jár?
A márkákhoz nem értek, nem is érdekelnek. Nem szoktam az emberek öltözékét figyelni.
Van olyan ruhadarab, ami feltűnik, de csak olyanok, amik nem annyira megszokottak: fűzők, harang alakú szoknyák, tölcsérujjú felsők, boszicipők, (rendes, szóval nem gagyi műbőr) motoros dzsekik, meg egyéb extrém ruhadarabok, amik nagyon tetszenek, de az emberek 99%-a mellett úgy megyek el, hogy észre sem veszem mi van rajta, mert nem érdekel.
Illetve, ami még feltűnik, azok a vallási jelképes (keresztek, rózsafüzérek, angyalszobrok) ruhák, amiktől meg a gyomrom fordul fel.
Inkább a szabást, színeket, anyag minőségeket nézem. Az iagazán drága cuccoknál nem látod a márkajelzést, de a ruhán látszik, hogy nem sajnálták belőle az anyagot.
Most hogy ez turiból van vagy boltból, már részletkérdés.
A villantós, nagy márkajeles dolgoktól felfordul a gyomrom, illetve a koppintott cuccokat is mérföldekre kiszúrni. Ezekből egyértelműen negatívat.
A nagy márkajeles cuccok nekem nagyon bazáriak. Általában sajnálom azokat akik sokkal csinosabbak lehetnének ha minimális erőfeszítést tennének az ügy érdekében (jellemzően a ducik, de sokszor még a melltartó méretet sem sikerül eltalálniuk, pedig az rengeteget dobna az összhatáson).
Pozitív kép általában arról alakul ki, akinek a ruhája illik az egyéniségéhez, az alakjához és az alkalomhoz. Nőknél ez sokszor valamilyen A-vonalú, térdig érő szoknya, ami azért érdekes mert magamon alig bírom elviselni a szoknyát :).
A minőség fontos számomra. Nem igazán izgat, hogy másokon mi van, persze, ha valakin valami nagyon szépet látok, azt mindig megnézem.
A hamisított dolgokat elítélem, nevetségessé teszi a viselőjét!
Így van, ahogy már írták, az igazán drága dolgokon nincs sem nagy márkajelzés, sem felirat. Egyszerűen látszik rajta a minőség. Én ezeket a ruhákat szeretem viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!