Lányok miért néztek le egy pasit aki nőnek érzi magát, és szeret női ruhákban, fehérneműben lenni? Nem tehetek róla, hogy pasinak születtem eredetileg!
erre már csodás műtétek vannak,én senkit nem szólok le érte csak zavaró ha egy pasi veszi meg azt a ruhát,főleg hogy rám pont jó lenne rajta meg feszülne
amúgy ha ilyen gondjaid vannak akkor nézd meg a Mr. Tűsorok című filmet,a végén abban is mindenki elfogadja a pasit,és igazából csak annyi gondjuk volt vele hogy nem volt képes eldönti hogy férfiként vagy nőként éljen
de most áhhh
szal transzszex vagy ? vagy fiú és csak lelkileg érzed magad belül lánynak?
háááááááááááááááát elég meredek ...
figy, én nem nézem le, felőlem öltözhet amibe akar, de azt nem mondom, hogy "a fiússág" mintaképe lenne számomra :)
Miért a lányok néznék le? A férfiak jobban állnak ehhez a kérdéshez? nem hiszem. Azt ne várd hogy a barátnőd ezt elfogadja, bár ismerek egy transzit aki úgy kezdte hogy volt egy barátnője és ö kérte hogy öltözzön női ruhába mert az izgatta a nőt, de tuti ott a nő sem votl 100-as.
Egyébként sejtem ki vagy mert ezt a kérdést már többször feltette igy valaki, valószinüleg Te magad. Csak nem értem mi értelme ezt állandóan kérdezgetni? AZt hiszed igy találsz társat hogy vaalki rá ir hogy öt ez izgatja? vagy minek hiresztelni hogy más vagy?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!