Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az emo eredetileg vidám...

Az emo eredetileg vidám stílus volt?

Figyelt kérdés
Ezt már sokszor hallottam, és itt is olvastam, hogy régebben az emo egy vidám stílus volt, ezért kérem szépen, mondja el nekem valaki, hogy milyen volt az emo stílus, mielőtt ezek a b.zi gyerekek elcsavarták a pityegős, érvagdosós irányba.
2011. dec. 18. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
sosem volt vidám stílus.
2011. dec. 18. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az emó nem stílus.

19/f

2011. dec. 18. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek!
2011. dec. 19. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:

normális válaszokat kaptál.

Ugyan stílusféle, de sosem volt vidám. Mindig is magába forduló, lelkileg labilis emberek képviselték ezt a stílust. Amúgy ha részletesebb választ szeretnél nézz utána, neten vagy könyvtárban.

2011. dec. 20. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

mint emo elmondom, hogy sokféle ágazat van. van olyan aki nagyoon happy, van aki irtora és mindigdepis és szomoru ( ált. ök járnak feketékben) és van aki ilyen is és olyan is. mindenki tulajdon képen maga dönti el, melyik csopiba akar tartozni. kezdetben pedig csak egy olyan stilus volt, ahol nem is annyira az érzelmek, inkább a ruha zene... stb ilyen számitott, de ha skatulyázom a régit akkor inkább vidám és természetes stilusnak mondanám.

2011. dec. 21. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi!
2011. dec. 22. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!