Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a stílus eredetileg honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a stílus eredetileg honnan indult ki, és miért vannak ennyire ráakadva a csajok?

Figyelt kérdés

Nem csak az emókra gondolok, hanem az ilyen b*zis stílusú trendi fiúkra azaz metroszexuálisokra. Igazából honnan jött ez az egész és a csajok többségének miért csak az ilyen stílusú fiúk jönnek be? Meg észrevettem, hogy ezeknél kiemelkedő az idétlenség, tehát minél idétlenebb kép feltöltése facebookra. Amivel kapcsolatban szintén nem értem, hogy a facebook mitől olyan nagy durranás? És miért tartozik hozzá ehhez a stílushoz?

Szerintem egy férfi legyen férfias, de manapság már ha valaki gyúr, edz és izmos de nem ilyen trendin öltözködik le van nézve.

2011. máj. 7. 23:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez most a divat, de szerintem azért a nők többségének nem ez jön be. Nekem pl. sokkal jobban tetszenek az olyan pasik, akik (persze adnak magukra, de) nem ilyen kis faszagyerekek:D hatvan kilóval, hanem inkább férfiasak. Persze kinek mi, de szerintem ne hidd azt, hogy a csajok többségének ez jön be:)

19/L

2011. máj. 7. 23:40
 2/29 anonim ***** válasza:
Legfeljebb a szintén emós csajoknak jön be. Normálisabbjának fb-ja sincs.
2011. máj. 7. 23:41
 3/29 A kérdező kommentje:

Első: Ezt látom az utcán, plázában, mindenhol. :(

Második: Nem csak az ugyanolyan emó csajok vannak velük, hanem sokkal csinosabbak és szebbek.

Ja és nem úgy értem, hogy minden csajnak csak a legtöbbnek. :)

2011. máj. 7. 23:45
 4/29 anonim ***** válasza:
Mert a média elvakítja, hülyíti őket. Nem tisztelik a hagyományokat se, se mást.Amit a tv mond az számukra szent. ÉN is fiatal vagyok és nagyon elkeserít,hogy mindenki ilyen. Engem néznek hülyének mert egy átlagos gyerek vagyok. Sajnos ezekbe belenevelik a magyar ellenességet is....
2011. máj. 7. 23:45
 5/29 A kérdező kommentje:
A médiának ez miért jó?
2011. máj. 7. 23:47
 6/29 anonim ***** válasza:

Ha vígasztal a nőknek nem jönnek be a bu2is fiúk...Viszont szeretik ha valaki ad magára. Ez még nem metroszexuális. Ha izmos vagy am elég egy fehér póló egy farmerral meg egy fekete tornacsukával, meg némi borostával... Az máris jobban tetszik a nőknek mint egy rózsaszínpólós répanacis idióta.

bocs a helyesírási hibákért, máshogy nemengedte hogy posztoljam.

2011. máj. 7. 23:47
 7/29 anonim ***** válasza:
Mert így a média tudja irányítani a tömeget. Csak már annyira elvakultak,hogy nem veszik észre mire megy ki a játék. Üdv.
2011. máj. 7. 23:52
 8/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a vásárlás a lényeg, pénz. De ahhoz miért kell ilyen stílust belenevelni az emberekbe? Meg ugye, hogy 10 ből 9 középiskolás azt sem tudja, hogy mikor volt a Trianon.
2011. máj. 7. 23:52
 9/29 anonim ***** válasza:
Attól hogy valakinek van facebookja még lehet normális. Sok mindenben előny manapság. Főként kommunikáció fenntartásban :D Amúgy nem tom nem minden csajnak ez jön be nem értem mi ez az általánosítás.
2011. máj. 7. 23:53
 10/29 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen a barátom, és nagyon szeretem. Nem ilyen rózsaszín pólós, meg ilyesmi, csak sokan metroszexuálisnak gondolják a csőnaci-zakó párosítást, meg István Dani stílust. Engem nem érdekel senki, helyes srác, én is szeretek csinosan öltözködni, szép lánynak mondanak, miért ne járhatnék egy ilyen sráccal.
2011. máj. 7. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!