Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a stílus eredetileg honnan indult ki, és miért vannak ennyire ráakadva a csajok?
Nem csak az emókra gondolok, hanem az ilyen b*zis stílusú trendi fiúkra azaz metroszexuálisokra. Igazából honnan jött ez az egész és a csajok többségének miért csak az ilyen stílusú fiúk jönnek be? Meg észrevettem, hogy ezeknél kiemelkedő az idétlenség, tehát minél idétlenebb kép feltöltése facebookra. Amivel kapcsolatban szintén nem értem, hogy a facebook mitől olyan nagy durranás? És miért tartozik hozzá ehhez a stílushoz?
Szerintem egy férfi legyen férfias, de manapság már ha valaki gyúr, edz és izmos de nem ilyen trendin öltözködik le van nézve.
Ez most a divat, de szerintem azért a nők többségének nem ez jön be. Nekem pl. sokkal jobban tetszenek az olyan pasik, akik (persze adnak magukra, de) nem ilyen kis faszagyerekek:D hatvan kilóval, hanem inkább férfiasak. Persze kinek mi, de szerintem ne hidd azt, hogy a csajok többségének ez jön be:)
19/L
Első: Ezt látom az utcán, plázában, mindenhol. :(
Második: Nem csak az ugyanolyan emó csajok vannak velük, hanem sokkal csinosabbak és szebbek.
Ja és nem úgy értem, hogy minden csajnak csak a legtöbbnek. :)
Ha vígasztal a nőknek nem jönnek be a bu2is fiúk...Viszont szeretik ha valaki ad magára. Ez még nem metroszexuális. Ha izmos vagy am elég egy fehér póló egy farmerral meg egy fekete tornacsukával, meg némi borostával... Az máris jobban tetszik a nőknek mint egy rózsaszínpólós répanacis idióta.
bocs a helyesírási hibákért, máshogy nemengedte hogy posztoljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!