Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a stílus eredetileg honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a stílus eredetileg honnan indult ki, és miért vannak ennyire ráakadva a csajok?

Figyelt kérdés

Nem csak az emókra gondolok, hanem az ilyen b*zis stílusú trendi fiúkra azaz metroszexuálisokra. Igazából honnan jött ez az egész és a csajok többségének miért csak az ilyen stílusú fiúk jönnek be? Meg észrevettem, hogy ezeknél kiemelkedő az idétlenség, tehát minél idétlenebb kép feltöltése facebookra. Amivel kapcsolatban szintén nem értem, hogy a facebook mitől olyan nagy durranás? És miért tartozik hozzá ehhez a stílushoz?

Szerintem egy férfi legyen férfias, de manapság már ha valaki gyúr, edz és izmos de nem ilyen trendin öltözködik le van nézve.

2011. máj. 7. 23:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
azért,mert azok a lányok, akiknek az ilyen fiúk tetszenek, sajnos nagyon igénytelenek a szellemi értékekre..és valószínűleg egy értelmes férfi mellett rosszul éreznék magukat..akiknek ezek az ócska olcsó külsőségek a fontosak, mint például a plázák és a legb.zisabb ruhák, azok megtalálják azokat a buta lányokat, akiknek szintén ez a fontos az életben..de így szép a világ, úgy gondolom..akinek fontos, hogy beszélgessen érdemi dolgokról a partnerével, az megtalálja a hozzá valót, akinek meg az a fontos, hogy plázázzon a haverokkal, azoknak is megvan a társasága..
2011. máj. 9. 15:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Ezen szerintem nem érdemes rágódni h mért jönnek be a csajoknak ezek a divatmajmok.De én például direkt megkérdeztem a barátnőmet és ő is azt mondta h a legtöbb lánynak ez nem is jön be ...
2011. máj. 10. 19:58
 23/29 anonim ***** válasza:
Ez maximum a tinilányoknak jön be...
2011. máj. 10. 20:17
 24/29 anonim válasza:

Szerintem addig lehetnek a fiúk ilyen lányosabbak amíg vannak fiús lányok ....

ugyanannyi jogunk van azt tenni mint a lányoknak és ápolja magát ... és ? ha úgy érzi jólmagát ? ebbe nem gondoltok bele ? akk a lányokis hordjanak rapper gatyát meg ne sminkeljék magukat sportoljanak izzadjanak gondoljatok bele lányok .. néhány ember erre aztmondja jóvan simán de a nagy többség aztmondaná nem tudná elképzelni így az életét ... ez ígyvan a fiúknál is , egy kis megújjúlás nem a folyton izmos kigyurt csávók hnem a vékony lányos fiúk

kihez jobb menni ? egy kigyúrt izzadt csávóhoz v egy finom , kellemes illatú sovány sráchoz ? ...

2011. máj. 10. 20:58
 25/29 A kérdező kommentje:
kellemes illatú csontváz. :) Már nem azért, de rosszul látod. Attól mert gyúr valaki büdös? Zuhanyozni is szoktak, legalábbis én szoktam. De ha egy olyan csávóval jó járni aki cigizik(legtöbb esetben cigiznek, ami szerintem kizárja a kellemes illatot) meg egy tollat nem bír felemelni, akkor gratulálni tudok. Ezek biztosan mikor felnőnek és szülök nélkül egy kicsúszott életüek lesznek. Maguktól semmire se képesek általában. Nem azt mondom, hogy aki edz jobb lesz, de én életem során sok mindent tettem magamért és úgy érzem megfogok tudni állni a lábamon. Ilyen gyerekek között nagyon kevés az olyan aki képes lenne akármire önmagától és majd ha beköszönt az életébe a "NEM" szócska pukkani fog és lesni magát. :)
2011. máj. 10. 21:24
 26/29 anonim ***** válasza:

háát,szerintem egy férfi legyen férfias...a b*zis csávók nem az eseteim.de nekem nem is az számít,hogy gyúr-e,mert attól mert izmos,attól még nekem nem lesz vonzóbb :D

nálunk osztályban van 2ilyen nyomi,azt rájuk vannak kattanva a csajok a suliban,a többi osztálytárs meg azt lesi,hogy miért???én specc az osztályból is a férfiasabb fejű,normális srácokat lesem :D azok a jópasik!nem kell ehhez izmosnak lenni...most is egy duci srácra vagyok kattanva,mert tök ari ^^

16/L - nem vagyok emo,nem vagyok plázacicc,sem "lúzer",sem duci,stb. én nem tartom magam szépnek,csak átlagosnak,szóval ezt csak azért írtam magamról,nehogy jöjjön olyan előítélet a fentebbi "irományom" miatt,hogy biztos valami csúnya lány lehetek :D amúgy meg engem nem fognak meg ezek a "menő" dolgok,én a különlegeset,a mást szeretem :) és a belső számít igazán,nem a külső!

2011. máj. 10. 21:32
 27/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vannak lányok akik ilyen gondolkodásúak mint te kár, hogy nem ti vagytok többségben hanem akik ezt a stílust preferálják... De biztos fordulni fog a kocka. :)
2011. máj. 10. 21:41
 28/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a 40kg-os nyomi srácok azért vesznek rózsaszín pólót meg extrémebbnél extrémebb cuccokat mert ezzel próbálják felhívni magukra a figyelmet és azt hiszik, hogy a külső a minden, meg a party, meg hogy minden nap beb*sszanak meg minden csajt meg...

Persze minden anyuci pénzéből. Sulit lesz.rják, mert az a raj. Nehogy már nekik megmondják mit kell csinálni, meg mi a jó... Aztán egy csajt sem tudnak megtartani, mert túl felszínesek és ha fater nem rakja be valahova akkor semmi nem lesz belőlük...

2011. máj. 10. 21:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasikat csak a kislányok szeretik. 20 fölött már tudja egy nő, hogy mit is ér egy igazi férfi.
2011. máj. 10. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!