Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a stílus eredetileg honnan indult ki, és miért vannak ennyire ráakadva a csajok?
Nem csak az emókra gondolok, hanem az ilyen b*zis stílusú trendi fiúkra azaz metroszexuálisokra. Igazából honnan jött ez az egész és a csajok többségének miért csak az ilyen stílusú fiúk jönnek be? Meg észrevettem, hogy ezeknél kiemelkedő az idétlenség, tehát minél idétlenebb kép feltöltése facebookra. Amivel kapcsolatban szintén nem értem, hogy a facebook mitől olyan nagy durranás? És miért tartozik hozzá ehhez a stílushoz?
Szerintem egy férfi legyen férfias, de manapság már ha valaki gyúr, edz és izmos de nem ilyen trendin öltözködik le van nézve.

Szerintem addig lehetnek a fiúk ilyen lányosabbak amíg vannak fiús lányok ....
ugyanannyi jogunk van azt tenni mint a lányoknak és ápolja magát ... és ? ha úgy érzi jólmagát ? ebbe nem gondoltok bele ? akk a lányokis hordjanak rapper gatyát meg ne sminkeljék magukat sportoljanak izzadjanak gondoljatok bele lányok .. néhány ember erre aztmondja jóvan simán de a nagy többség aztmondaná nem tudná elképzelni így az életét ... ez ígyvan a fiúknál is , egy kis megújjúlás nem a folyton izmos kigyurt csávók hnem a vékony lányos fiúk
kihez jobb menni ? egy kigyúrt izzadt csávóhoz v egy finom , kellemes illatú sovány sráchoz ? ...

háát,szerintem egy férfi legyen férfias...a b*zis csávók nem az eseteim.de nekem nem is az számít,hogy gyúr-e,mert attól mert izmos,attól még nekem nem lesz vonzóbb :D
nálunk osztályban van 2ilyen nyomi,azt rájuk vannak kattanva a csajok a suliban,a többi osztálytárs meg azt lesi,hogy miért???én specc az osztályból is a férfiasabb fejű,normális srácokat lesem :D azok a jópasik!nem kell ehhez izmosnak lenni...most is egy duci srácra vagyok kattanva,mert tök ari ^^
16/L - nem vagyok emo,nem vagyok plázacicc,sem "lúzer",sem duci,stb. én nem tartom magam szépnek,csak átlagosnak,szóval ezt csak azért írtam magamról,nehogy jöjjön olyan előítélet a fentebbi "irományom" miatt,hogy biztos valami csúnya lány lehetek :D amúgy meg engem nem fognak meg ezek a "menő" dolgok,én a különlegeset,a mást szeretem :) és a belső számít igazán,nem a külső!

Szerintem ezek a 40kg-os nyomi srácok azért vesznek rózsaszín pólót meg extrémebbnél extrémebb cuccokat mert ezzel próbálják felhívni magukra a figyelmet és azt hiszik, hogy a külső a minden, meg a party, meg hogy minden nap beb*sszanak meg minden csajt meg...
Persze minden anyuci pénzéből. Sulit lesz.rják, mert az a raj. Nehogy már nekik megmondják mit kell csinálni, meg mi a jó... Aztán egy csajt sem tudnak megtartani, mert túl felszínesek és ha fater nem rakja be valahova akkor semmi nem lesz belőlük...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!