Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a stílus eredetileg honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a stílus eredetileg honnan indult ki, és miért vannak ennyire ráakadva a csajok?

Figyelt kérdés

Nem csak az emókra gondolok, hanem az ilyen b*zis stílusú trendi fiúkra azaz metroszexuálisokra. Igazából honnan jött ez az egész és a csajok többségének miért csak az ilyen stílusú fiúk jönnek be? Meg észrevettem, hogy ezeknél kiemelkedő az idétlenség, tehát minél idétlenebb kép feltöltése facebookra. Amivel kapcsolatban szintén nem értem, hogy a facebook mitől olyan nagy durranás? És miért tartozik hozzá ehhez a stílushoz?

Szerintem egy férfi legyen férfias, de manapság már ha valaki gyúr, edz és izmos de nem ilyen trendin öltözködik le van nézve.

2011. máj. 7. 23:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

23:47 Én tipikusan a metroszexuálisokra gondoltam. Természetesen egy férfi adjon magára csak úgy mint egy nő. De akik már túlzásba viszik és tényleg rózsaszín póló stb.

Nem minden csajra értem, hanem a csajok nagy részére, adok magamra, gyúrok, sportolok voltak barátnőim meg úgy tudok beszélgetni a csajokkal, szóval nincsenek olyan problémáim, hogy még sose volt senkim stb. Csak nem értem miért van az, hogy ha 10-ből 7 lány ha választhat akkor a metroszexuálisat választja. Ami azért elég sok.

2011. máj. 7. 23:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem,hogy Trianont de még márc tizenötöt se. De azért jó látni, hog vannak még normális fiatalok.
2011. máj. 8. 00:02
 13/29 anonim ***** válasza:
Amíg te is megkapod ugyanúgy a lányokat, addig neirigykedj másokra, nemlehet minden nő a tiéd... az idiótákat lehet megbízhatóbbnak tartják, mint a sportos rosszfiú fazonokat ezért választják őket.
2011. máj. 8. 00:03
 14/29 anonim ***** válasza:
Jó kérdés,én is szoktam ilyeneken gondolkodni.Főleg ha egy pasi gyúr,izmos,férfias.Mi fordul meg a fejében amikor feelvesz egy babarózsaszín pólót?Most "cuki"akar lenni vagy férfias?:D Nem értem én sem,de érdekes dolog...
2011. máj. 8. 00:12
 15/29 A kérdező kommentje:

00:02 Igazad van!

00:03 Félreérted, nem irigykedek. De érdekel, hogy miért van ez a helyzet. Az idétlenekben, hogy lehetne megbízni?

Sportoló vagyok, rossz fiúnak is tituláltak már de én sose csaltam meg egy barátnőmet sem. És csak azért is kérdezem, hogy az olyan férfi társaim akik abban a cipőben járnak, hogy nem ezt a stílust követik azok mégis, hogyan boldogulhatnának? Ha ennyire elfajzott lett a mai világ. Manapság már annyi esélyt sem kap egy átlagos csávó aki azért ad magára, hogy visszaköszön neki egy lány.

Több barátom is hasonló cipőben járnak mint amit leírtam. Tanácsoltam nekik, hogy sportoljanak stb. de nem lett jobb a helyzetük.

2011. máj. 8. 00:12
 16/29 A kérdező kommentje:
00:12 hát én sose vennék fel. De inkább az olyanokra gondolok akik vasággyal 40 kg-t nyomnak, rózsaszín póló és mégis szalad utánuk a lányok egy része.
2011. máj. 8. 00:14
 17/29 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem Japánból indult a dolog, a különböző loli és visual kei (google a barátod) irányzatokból. Ott a magyarországinál sokkal keményebben tolják (sok jó csaj énekes gyakran igazából férfi). De míg ott ez megmaradt hobbi szinten, nálunk divatot csináltak belőle. Nem nagy durranás amúgy szvsz. A legtöbb csaj 17 fölött már kinövi.
2011. máj. 8. 00:30
 18/29 anonim ***** válasza:
Pfhejj, utálom az ilyen hülyegyerek stílust :D Oké, van aki nem tehet arról h a génjeiben van a soványság, de a kondigéptől még senki se lett pestises. Nekem spec az ideális férfi 80 kilótól kezdődik (mert ugye az ideális férfihez hozzátartozik némi izomzat is), az öltözködése és az egész megjelenése is férfias. Az meg elég gáz ha valaki 95%-ban idétlenkedős képeket tölt fel, ebből is látszik h gyerek még az ipse. Trendi öltözködés, hát én a saját unokatesómtól megkérdeztem h b*zi-e vagy amikor rózsaszín pólóban láttam :D Ha divat ha nem, sztem akkor is ratyi a rózsaszín a pasikon. Lehet maradi vagyok, de nekem a férfi az férfi, nem egy nyámnyila kis izé... :D
2011. máj. 8. 00:37
 19/29 anonim válasza:
Szánalmas hogy milyen buta gondolkodású emberek vagytok, mi a faszt érdekel titeket hogy ki milyen színű pólót vesz fel. Mindenki olyan ruhába öltözködik amilyenbe csak szeretne. Az itt a dolog hogy fáj nektek hogy a fiatal trendi srácok jó csajokkal járnak nektek meg meg marad a selejt népség. Hát meg áll az eszem hogy nincs egyes embereknek jobb dolguk mint hogy meg vitassák hogy a csajok miért szeretik a metroszekszuális pasikat én is fiatal vagyok és IGEN van rozsa színű pólóm is és nem azért hordom mert ez a DIVAT, hanem mert ez tetszik sajnos nagyon maradiak vagytok!!! sajnálni se tudlak titeket. SP voltam:))))
2011. máj. 8. 06:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a többség hogy van vele, de én személy szerint nem tudok férfiként nézni egy vasalt hajú b.zigyerekre. Szóval nekem nem jönnek be. Az nem baj, hogyha megvan a saját öltözködési stílusod, de semmiképpen se szűk nadrág legyen, a hátsód alá tolva... Egy férfi szerintem is legyen férfias, legyen meg mindenről a véleménye, álljon ki mellette, legyen határozott, és tudjam tisztelni. :D 15./L
2011. máj. 8. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!