Szerintetek ciki hogy egy 22 éves lány élénkebb színű ruhákban szeret járni?
Figyelt kérdés
Vannak sötétebb színű ruháim is, de inkább élénk színű cuccukat szoktam venni magamnak pl. zöld, piros, sárga, rózsaszín. Azt mondják ezek miatt sem nézek ki valami felnőttesnek.2014. szept. 2. 07:06
1/8 Mr. Truth válasza:
Ez hulyeség... Ha jól állnak akkor hord őket... Nem járhatsz csak feketébe 20 éven felül...
2/8 anonim válasza:
Kialakult az, hogy valahogy minden, ami "felnőttes", az búskomorságot sugalló. Láttam nőt, aki tiri-tarka ruhákban sem lehetett összetéveszteni egy tinivel, és láttam olyan monokróm öltözetet kedvelő nőt, aki bármit csinált, inkább tűnt tininek.
Egyáltalán nem ciki, tök jó, hogy mersz a színekhez nyúlni és szereted is. A színek vidámságot és optimizmust árasztanak, szimpatikusabbá teszi az embereket.
Leszel te még felnőttes, ne aggódj. Szerintem király vagy!
3/8 anonim válasza:
Nem ciki. És nem is kell annyira felnőttesnek lenned, hiszen még csak 22 éves vagy. Egy 30-40 évesnek te még szinte gyerek vagy.
4/8 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Amúgy sem értettem soha, miért kell mindenkinek mindig fekete-fehérben járnia.
5/8 anonim válasza:
Én is szeretem a színeket, s nekem is mondták anno huszonévesen, hogy ő
öltözködjek fekete-fehérbe...hát nem.
S nem tarkán öltözöm, hanem kombinálva, piros, szürke, bézs, kék, bordó, lila, fehér.
6/8 anonim válasza:
Én tél típusba tartozom, nálam egyrészt van a fekete-fehér-szürke, másrészt a rúzspiros, magenta, világoskék, mustársárga sárga- mind atomerős szín, de jól állnak. Az ilyen pasztellekben, föld színekben olyan vagyok mint egy zombi.
7/8 anonim válasza:
Hát jóhogy ciki, nevetségesen néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!