Lányok, nektek mennyire jön be egy 24 éves fiún az ilyenfajta öltözködés (balról a harmadik, mellényes kép)? : www.google.hu/amp/s/amp. Reddit.com/r/Accounting/comments/a5lftx/is_this_what_account ants_wear_i_googled_business/
Nekem sok. Persze alkalomra lehet jó, de inkább a másik három. Meg ha már olyan elegáns, az a farmer az jaj, nem tudom, nem tetszik.
22L
Ja, persze, ránéz egy ilyen képre, mire asszociál? Egzisztenciára. Máris nedvesedik a bugyogó...
Mi, akik tényleg darabra magához az illetőhöz vonzódunk, sose fogjuk megérteni ezeket az elvont mögöttes baromságokat.
Nem a ruha a szép, ember, a három diploma meg a kétszáz négyzetméter, ami mögötte van. Abba már lehet tündérmesét álmodni. Azért kell öregembernek öltözni. Mert mégis mi szép ezekben a ruhákban? A vízóraaknát is különb pléddel tekerem be...
Nyilván ha egy gördeszkás kölöknek öltözöl, abból nem nézik ki a kétszáz négyzetmétert. Hú de ócska egy világ ez...
Alapból szeretem s jó magam is hordok sokszor elegánsabb ruhadarabokat egyedibb darabokkal és kombinációkkal dobom fel a megjelenést.
Párom is a kezdetektől hasonló stílussal rendelkezik. Jó ideig csak a laboros köpenyben láttam, később randin végig néztem s tetszett az egyedibb, elegáns összeállítása. Igényesebb megjelenés s komolyságot sugárzó, ami passzol a főnöki személyiségéhez és magas beosztásához. (anyám jóvoltából ismertük meg egymást anno, amikor be-be ugrottam 1-2 cuccal hozzájuk 😃)
De személyiség és stilus függő, ki mit hord a hétköznapokon is.
Merj több stílusú ruhát felpróbálni s rátalálni azokra, amik az alkatodnak és izlésvilágodnak megfelelnek.
A vélemények ennyi ember közt sose lesznek ugyan azon az oldalon.
De vannak összeállítások, amik elnyerik a többségnek a tetszését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!