Szerintetek ez így mennyire néz ki hülyén?
Tegnap vettem egy nagyon jó polar pulcsit. Felhuzok alá egy pulcsit és tökéletes, többet ér mint a telikabatom. Nos, én viszont gondoltam hogy megyek suliba. Sokkal kényelmesebb, és melegebb. Húzok sálat sapkát és perfect. Csak attól félek, hogy az emberek azt fogják hinni, hogy hogy nincsen téli kabátom.. És ostobanak fognak nézni..
19 éves fiú vagyok
Télen kabátot hordunk, ősszel meg pulcsit.
De felőlem azt veszel fel, amit akarsz.
Ha nem tetszik a kabátod, akkor miért nem veszel egy vastagabbat?
Azt csinálsz amit akarsz. Én egy bundás farmerkabátot hordok úgy hogy alatta pulcsi+rövidujjú van sapkával és nem fázok mások emg kérdezik hogy én ebbe mászkálok meg ebbe jöttem reggel..mondom igen
17/f
Ha nem fázol, vedd fel, nem a mások dolga eldönteni, hogy neked mi a jó.
Én lány létemre bírom nagyon jól a hideget, simán járok ilyenkor is szoknyában (persze nem nyárra való miniben szandival) és nem izgat, mit gondol a másik. A sulimban meg ráadásul eszméletlen meleg van, a BKV is túl van fűtve sokszor, az utcán megtett kb 200 m-re meg nem fogok mindent magamra rángatni, ami pl a fél órás buszút alatt rám sül, plusz nekem ez a mínusz pár fok egyáltalán nem vészes tartósabban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!