Csajok mi a vélemény ha egy 24 éves egyetemista srác ilyesmi cipőben jár? KÉP
szerintem ezek nem szépek, sőt a mintázat miatt inkább c típusú állampolgárok hordják. ha már elegánsat hordasz, hordj ilyesmit:
A kettes válaszolóval egyet értek :D
A hármasnak a linkjei jók voltak, kivéve a második link, az csúnya volt szerintem o.O Egyébként ott a cipők nem ilyenek, hanem csak hasonlóak, de jobbak ezeknél.
Amúgy abban igazuk van, hogy egy román hamarabb megfordul egy ilyen cipő, mint amit te belinkeltél, és ugyanakkor tényleg nem a korodnak megfelelő.
Úgyhogy gondolkodj el az előttem szólók ötletein :D
Szerintem kicsit nagypapás, de hordd, ha neked tetszik:D
25N
Jajj, neee.. Ezekrõl mindig az jut eszembe, hogy a puccos étteremben való unalmas ücsörgésen kívül mást nem lehet csinálni a viselöjével. Van olyan elegáns cipõ, ami jòl néz ki (persze az alkalomhoz illõ helyen és nem csak úgy hétköznap), de az ilyen fajták kinézetre is csúfak.
25/L és szintén egyetemista
Én nekem tetszik ez a stílus is. De ezt tudni kell viselni. Szerintem nem gáz, ő is hord ilyeneket: [link]
De tényleg, ehhez nem hordhatsz kapucnis pulcsit, meg farmereket... Szóval fontold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!