Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok mi a vélemény ha egy...

Csajok mi a vélemény ha egy 24 éves egyetemista srác ilyesmi cipőben jár? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. okt. 27. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom,elég öreges.Nekem nem tetszik.De felőlem mindenki azt hord,amit akar.
2014. okt. 27. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem ezek nem szépek, sőt a mintázat miatt inkább c típusú állampolgárok hordják. ha már elegánsat hordasz, hordj ilyesmit:

[link]

2014. okt. 27. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Oxford cipő jó, de jó stílusérzék kötelező hozzá, a fényes darabok pedig mindenképpen kerülendők.

Itt van néhány öltözék, amivel szerintem szuperül néz(ne) ki ez a fazonú cipő:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 27. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Romás
2014. okt. 27. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:

A kettes válaszolóval egyet értek :D

A hármasnak a linkjei jók voltak, kivéve a második link, az csúnya volt szerintem o.O Egyébként ott a cipők nem ilyenek, hanem csak hasonlóak, de jobbak ezeknél.

Amúgy abban igazuk van, hogy egy román hamarabb megfordul egy ilyen cipő, mint amit te belinkeltél, és ugyanakkor tényleg nem a korodnak megfelelő.

Úgyhogy gondolkodj el az előttem szólók ötletein :D

2014. okt. 27. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
talán kicsit rossz képeket raktam be, nem akarok ennyire fényeset, csak sima bőrt. de ha az is gázos akkor mind1 :D
2014. okt. 27. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit nagypapás, de hordd, ha neked tetszik:D

25N

2014. okt. 28. 01:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Jajj, neee.. Ezekrõl mindig az jut eszembe, hogy a puccos étteremben való unalmas ücsörgésen kívül mást nem lehet csinálni a viselöjével. Van olyan elegáns cipõ, ami jòl néz ki (persze az alkalomhoz illõ helyen és nem csak úgy hétköznap), de az ilyen fajták kinézetre is csúfak.

25/L és szintén egyetemista

2014. okt. 28. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nekem tetszik ez a stílus is. De ezt tudni kell viselni. Szerintem nem gáz, ő is hord ilyeneket: [link]

De tényleg, ehhez nem hordhatsz kapucnis pulcsit, meg farmereket... Szóval fontold meg.

2014. okt. 28. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Áá nekem nagyon bejönnek az elegáns öltözetű pasik, és szerintem nagyon jók ezek a cipők, nekem lány létemre is van hasonló (sötétkék, egyszínű) és imádom:) Valahányszor meglátok egy pasit ilyen kialakítású cipőben (nem feltétlen likacsosban, az alakjára gondolok), megdobban a szívem, persze a ruhadaraboknak is klappolniuk kell a cipőhöz, és tudni kell viselni ezeket:) De a kérdésedre válaszolva (mégegyszer), nekem nagyon bejön:)
2014. okt. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!