Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha széthasadt a farmerem a...

Ha széthasadt a farmerem a seggemen, akkor meghíztam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, nem vettem észre magamon, de több, mint valószínű... A legkedvesebb nadrágom volt...
2021. dec. 10. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Lehet csak izmosodott a feneked sokat és bizony ez lett a sorsa. Esetleg a nadrág anyaga kopott el.
2021. dec. 10. 18:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Otthonüléstől szerintem nem izmosodott... :(
2021. dec. 10. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Használd a mérleget, és már is megtudod, hogy híztál-e. De amúgy meg ne legyél ennyire kritikus magaddal, van amikor tényleg csak az adott ruha anyaga kopik el, egy ruha elszakadása nem feltétlen jelenti azt, hogy azért szakadt el, mert híztál.
2021. dec. 10. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
ha minden más többi farmerod ugyanúgy jó rád akkor nem híztál cal elkopott
2021. dec. 11. 02:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább te is trendivé váltál.
2021. dec. 13. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

XDDDD

Egyszer tinikoromban a kinais farmerem megadta magat es ketterepedt a labam kozetol a valagamig, ahogy lenditettem a labamat at a biciklin, az ut kozepen. Kellemetlen volt :D

Ha szoros fazon volt alapbol es regota megvolt, akkor siman lehet, hogy most adta meg magat. Aztan lehet meghiztal, ezt igy nem tudjuk megmondani. Amikor en hizni kezdtem a belso combomon kezdtek el eloszor elszakadni a nadragjaim, na azota oda is figyelek a kajara :s

2021. dec. 13. 16:32
 7/7 anonim válasza:
lehet csak régi és elkopott,
2022. jan. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!