18eves lany vagyok tobb mint 1 eve szedem a mirabella nevu fogamzasgatlot, gyakran van huvelyszarazsagom, gyulladasom, gombam, illetve kozosuleskor fajdalmat erzek (vagy gyakran szethasad a nemi szervemnel de husig es verzik)?
Figyelt kérdés
Gyakran jarok ezekkel a panaszokkal a nogyogyaszomhoz(mindig ugyan ahoz megyek) es mindig azt mondja hogy ezek nem a fogamzasgatlotol vannak,menstruaciom is csak 2napig van es borzalmasan gorcsolok es alig verzem,raadasul a szexualis vagyam a beka feneke alatt van.mit gondoltok felkeressek egy ugy nogyogyaszt?van valakinek hasonlo panasza?2017. márc. 12. 13:49
1/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=UEdAroCgjs8
ez a lány beszél arról, hogy milyen szarul volt a fogamzásgátlótól, és ezért abbahagyta
2/14 anonim válasza:
Uhh hát ez borzalmasan hangzik. Pedig a hüvelyszárazság, gomba, libidócsökkenés bizony a fogamzásgátlótól lehet.
Mindenképpen keress fel egy másik nőgyógyászt aki remélhetőleg komolyabban veszi a panaszaid és nem fogsz tovább szenvedni.
3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos ez honapok ota igymegy,raadasul gyakran van cystitis acuta-m (hugyholyag gyulladas)-om!!
2017. márc. 12. 14:22
4/14 anonim válasza:
Ezek mind a fogamzásgátlótól vannak. Mindenképp keress fel másik nőgyógyászt, mert ez bizony azt jelzi, hogy neked nem jó ez a fajta fogamzásgátló. Akár teherbe is eshetsz.
5/14 anonim válasza:
Én is ezekkel a tünetekkel küzködök.De nekem már azelőtt is megvoltak,h fogamzásgátlót szedtem volna és volt,h a gyógyszer mellett szinte semmi bajom nem volt.Az meg nem csoda,h az embernek ilyen panaszok mellett nincs libidója.Szerintem is keress egy másik dokit.A mostani eddig mivel próbált kezelni?
6/14 A kérdező kommentje:
Hat olyan kupot kaptam hogy keszittetni kell,meg irt fel gombaolot!
2017. márc. 12. 15:19
7/14 anonim válasza:
A hormonrendszer 70%ról fingja sincs
az orvostudománynak.Ennek ellenére írják felam az ilyen készítményeket.
Ezt a hormonbombát hagyd abba,ha kell
válts orvost!
8/14 anonim válasza:
Szóval a hólyaggyulladásod nem kezelte.1-2 éve a mostani nőgyászom nekem is felírta ezt a kúpot meg kaptam mellé a hólyaggyulladásra antibiotikumot.Utána meg Ovestin krémet használtam és ez így segített.De előtte mindig vagy csak a hólyaggyulladást vagy a hüvelyi gondokat kezelték,pedig ezek összefüggnek.
9/14 A kérdező kommentje:
En kertem hogy irjon fel valamilyen kenocsot erre a hasadasos dologra azt mondta hogy ezt a kup amit felirt megfogja oldani ahhoz kepest elfogyott a kup mar nagyon reg,megis 2hetente szethasadok de ugyhogy se furdeni se pisilni nem tudok,es ha a bugyi hozzaer egy kicsit is orditok a fajdalomtol
2017. márc. 12. 16:12
10/14 anonim válasza:
Azért hasadsz szét,mert gyulladásba van a hüvelyed meg írtad,h száraz is.Tényleg jó az a kúp,de van egy hólyaggyulladásod is ami gyakran társul hüvelygyulladással.Hiába jó az a kúp,ha van valami ami miatt újra begyulladhat a hüvelyed.Ezért írtam,h jó lenne mind a kettőt kezelni.Flóra helyreállítót használtál már?Vagy megpróbálhatnál valamit a szárazság ellen.Állítólag a Cikatridina jó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!