Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sulitokban mit kell/kellett...

A sulitokban mit kell/kellett hordani a fiúknak tesiórán? Van kötelező öltözet?

Figyelt kérdés
Írd oda az életkorod is,meg hogy most jársz-e suliba, és ha nem most,akkor mikor jártál?

2021. dec. 3. 20:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Eltelt már jópár év. De akkor a fiúknak sötét színű rövidnadrág, fehér póló és fehér zokni volt az elvárás. Meg fehér talpú cipő, de igazából ugyanez vonatkozott a lányokra is. Tulajdonképpen ugyanúgy néztünk ki.

23/L

2022. okt. 17. 18:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Én 99-2007 ig voltam általános iskolás. Abba a suliba akkor még komolyan vették hogy tesiórán ki mit hord, fiúknak fehér atléta kellett és térdfölé érő fekete vagy sötétkék rövidnadrág. terembe szigorúan tornacipő, zokni mindegy volt.

Lányoknak fekete vagy sötétkék tornadressz kellett és csak rövid ujjú lehetett, és alul is az a bugyis aljú volt mint egy fürdőruha kb olyan. Nekik is tornacipő volt előírva.

Felsőbe nekünk fiúknak maradt ugyan ez az öltözet, lányoknak meg fehér póló és rövidnadrág volt az előírás, és mondták hogy tornadressz már nem kell, volt aki hordta de mondta a tanár hogy az már nem oda való. Az megvolt engedve hogy aláöltözetnek felvegyék aki akarja, meg ha volt torna anyagrész akkor viselhették csak a dresszt, de ennyi.

Gimibe pedig ahova jártam ott annyit kértek hogy váltó ruhánk legyen, kényelmes, sportolásra való, és ennyi.

máj. 3. 11:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!