A sulitokban mit kell/kellett hordani a fiúknak tesiórán? Van kötelező öltözet?
Általánosban kék rövidnadrág, fehér póló vagy atléta és tornacipő kellett a fiúknak. Középiskolában már nem vették ennyire komolyan. Rövidnadrág vagy melegítő, elvileg fehér póló (gyakorlatilag nem számított, a tanárt nem érdekelte a színe) meg valamilyen sportcipő. Szóval kb bármilyen sportolásra megfelelő ruházat megfelelt.
Most 25 éves vagyok, bő 6 éve végeztem a gimiben.
Általánosban (1997-2005) sötétkék rövidnadrág, fehér atléta, fehér zokni. Középiskolában (2005-2009) fekete rövidnadrág és egyen tesipóló. Nálunk elég szigorúan kötelező volt ez az öltözet, nem volt szabad elérni tőle, még télen sem, pedig középiskolában gyakran voltunk kint télen is. De még a melegítő sem volt megengedett.
30/F
Általánosban feket nadrág, fehér póló, a zokni és tornacipő mindegy milyen.
Gimiben sulipóló, fekete nadrág, cipő zokni mindegy.
Én tavaly fejeztem a gimit:
Nállunk fekete vagy kék rövidnadrágot kelett viselnünk és atlétát.
Ennyi volt a kikötés. Az utcai cipőnkben is lehettünk, ha nem volt koszos, teészetesen a zokni színe is mindegy volt.
Egyedül az atlétára volt nagyon szigorú a tanár, kötelezően fehér kelett.
Sokan nehezményezték, hogy ők szívesebben sima fehér pólót húznának, de azt nem fogadta el.
19F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!