Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sulitokban mit kell/kellett...

A sulitokban mit kell/kellett hordani a fiúknak tesiórán? Van kötelező öltözet?

Figyelt kérdés
Írd oda az életkorod is,meg hogy most jársz-e suliba, és ha nem most,akkor mikor jártál?

2021. dec. 3. 20:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10es

A tanár azt mondta hogy ez az előírás, tartsuk be.

Engem nem zavart.

Miért nehezményezték?

Mert ilyen korban sokan beszólogattak egymásnak.

Egyrészt: milyen pálcika a karod

Volt pár izomagy, és beszólogattak a vékony fiúknak.

Illetve, volt pár gyengébb elméjű, akik szerint b@#is, nem férfias ha valaki borotválja a hónalját.

Míg a lányok azoknak szólogattak be akik nem borotválták, hogy micsoda igénytelen, gusztustalanok.

Szóval így.

Hozzátenném elég megosztó osztályom volt, mindenféle emberrel.

2021. dec. 5. 08:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a 2010-es években jártam (nyolcosztályos) gimibe.

Nálunk volt fehér és piros póló a suli címerével, csak az volt kötelező, de az utolsó években már azt is elengedték, rengetegen nem azt hordtak. Az öltözék többi részére nem volt előírás, csak hogy valami edzésre alkalmas VÁLTÓruha és -cipő legyen.

Az ált.sulira nem annyira emlékszem, de úgy rémlik, ott semmilyen különösebb előírás nem volt.

Én amúgy lány vagyok, ránk ugyanazok a szabályok vonatkoztak, mint a fiúkra.

23L

2021. dec. 5. 10:14
 13/22 Metionin ***** válasza:
100%
Általánosban fehér póló, sötétkék rövidgatya volt fiúknak és lányoknak is. Gimiben tökmindegy volt.
2021. dec. 5. 15:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy volt, hogy mit hordtunk.

Hosszúnadrág-rövidnadrág. Póló vagy atléta.

Nyár közeledtével egy-két fiú nem hordott felsőt. Úgy feszitettek. A tanár nem foglalkozott vele.

A váltócipő viszont kötelező volt.

2021. dec. 5. 21:48
 15/22 A kérdező kommentje:

11-es: Ja együtt volt a lányokkal a tesi? Így beszólogattak a fiúk külsejére? Nekik is volt kötelező öltözet?

Az nem jó,hogy így csúfolták a fiúk is egymást. A hónalj borotválásos beszólás is nagyon abszurd,fiú meg lány részről is.Nem volt szép tőlük.

2021. dec. 6. 01:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk: iskolai egyenpóló, fekete rövidnadrág, tornacipő.

Általánosban ugyanez, csak piros rövidnadrággal.

Lányoknak-fiúknak egyaránt.

2021. dec. 8. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általános iskolába szerencsére nem volt, egyen igény, mindenkinek különböző volt, max ami kérés volt laza póló és laza rövid gatya, póló be tűrve a rövid gatyába, nekem pont olyan is volt laza póló hozzá tartozó bő rövid gatya, nekem ez zöld színű volt oldalain valami mintával de pontosan nem tudom milyen volt, ennek kimodotan őrültem hogy laza bő kellet legyen mivel hogy ne nagyon izzadjak le, érzékeny ki pirosodik a bőröm izzadságtól, pl én ezért is voltam úgy torna óra öltözéskor csak a póló és a rövid gatya volt rajtam alsógatyát olyankor le vettem mindig magamról, így jobb volt hogy kevésbé izzadtam,
2022. febr. 2. 02:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most egy iskolai feliratos póló a kötelező és rövidnadrág, de vannak páran akik futónadrágot vesznek fel vagy melegítő alsót.
2022. febr. 2. 15:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

tesi: fehér atlétatrikó, piros rövidnadrág, fehér váltózokni, fehér talpú tornacipő

úszás: feszes úszónadrág (fecske v. boxer), úszósapka

2022. szept. 12. 18:13
 20/22 NTBS ***** válasza:
Sötét alsó, fehér póló. Egy tanár.
2022. okt. 17. 18:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!