A sulitokban mit kell/kellett hordani a fiúknak tesiórán? Van kötelező öltözet?
#10es
A tanár azt mondta hogy ez az előírás, tartsuk be.
Engem nem zavart.
Miért nehezményezték?
Mert ilyen korban sokan beszólogattak egymásnak.
Egyrészt: milyen pálcika a karod
Volt pár izomagy, és beszólogattak a vékony fiúknak.
Illetve, volt pár gyengébb elméjű, akik szerint b@#is, nem férfias ha valaki borotválja a hónalját.
Míg a lányok azoknak szólogattak be akik nem borotválták, hogy micsoda igénytelen, gusztustalanok.
Szóval így.
Hozzátenném elég megosztó osztályom volt, mindenféle emberrel.
Én a 2010-es években jártam (nyolcosztályos) gimibe.
Nálunk volt fehér és piros póló a suli címerével, csak az volt kötelező, de az utolsó években már azt is elengedték, rengetegen nem azt hordtak. Az öltözék többi részére nem volt előírás, csak hogy valami edzésre alkalmas VÁLTÓruha és -cipő legyen.
Az ált.sulira nem annyira emlékszem, de úgy rémlik, ott semmilyen különösebb előírás nem volt.
Én amúgy lány vagyok, ránk ugyanazok a szabályok vonatkoztak, mint a fiúkra.
23L
Mindegy volt, hogy mit hordtunk.
Hosszúnadrág-rövidnadrág. Póló vagy atléta.
Nyár közeledtével egy-két fiú nem hordott felsőt. Úgy feszitettek. A tanár nem foglalkozott vele.
A váltócipő viszont kötelező volt.
11-es: Ja együtt volt a lányokkal a tesi? Így beszólogattak a fiúk külsejére? Nekik is volt kötelező öltözet?
Az nem jó,hogy így csúfolták a fiúk is egymást. A hónalj borotválásos beszólás is nagyon abszurd,fiú meg lány részről is.Nem volt szép tőlük.
Nálunk: iskolai egyenpóló, fekete rövidnadrág, tornacipő.
Általánosban ugyanez, csak piros rövidnadrággal.
Lányoknak-fiúknak egyaránt.
tesi: fehér atlétatrikó, piros rövidnadrág, fehér váltózokni, fehér talpú tornacipő
úszás: feszes úszónadrág (fecske v. boxer), úszósapka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!