Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire vagytok magabiztosak...

Mennyire vagytok magabiztosak az öltözködésben?

Figyelt kérdés

Én úgy szeretnék kreatívan öltözködni, meg olyan viselni ami tetszik, meg amit nem szoktam, de aztán elbizonytalanodom, és eszembe jut hogy lehet hogy tök szarul nézek ki benne, tehát rosszul áll, de egyébként meg kit is érdekel egyáltalán? Mindig lesz olan akinek tetszik, meg akinek nem. De mégse megy....

Túlgondolás a maxon..

Hozzátartozik hogy nem vagyok annyira vékony, karcsú, és is vosszafog

2021. nov. 23. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Régóta nem foglalkoztat már. Ez olyan mint a zene valakinek bejön valakinek nem. Nem érdemes ezzel foglalkozni.
2021. nov. 23. 11:58
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Én sem foglalkozom ilyesmivel, mióta kijártam a sulit. Mindent felveszek ami tetszik, akinek meg nem jön be, az ne nézze.
2021. nov. 23. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog érdekel kizárólagosan. A tudatosság, a koncepció. Egy outfit sugallgat egyfajta életérzést, stílust, teremthet atmoszférát, de akkor is jó ha csal harmonizálnak a színek és a darabok. A lényeg, hogy legyen valamiféle tudatosság. Ebben a keretben viszont olyat is felveszik amire már szóltak be, nem tetszik a többségnek. De magabiztosan viselem, ugyanis egy koncepció része.
2021. nov. 23. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
A súlyom miatt nem nagyon. De amikor jó irányban változott a testem, azt mondták a kollégáim, úgy nézek ki, mint akit egy trend magazin fotózásról szalajtottak.
2021. nov. 23. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben biztos vagyok magamban, azt veszem fel amiben jól érzem magam, de ha kapok pozitív visszajelzést akkor természetesen jól esik és megerősít.Szerintem mindenkinek a saját stílusát kell megtalálnia és az biztosan jól fog állni neki.

De ha úgy gondolod írhatsz privátot hátha tudok segíteni vagy megerősíteni akár tanácsot adni:)

2021. nov. 25. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!