Hogyan nézhetnék ki divatosan, és stílusosan, hogy tükrözzön belőlem a magabiztosság?
12 éves vagyok, és szeretnék jól kinézni. Valami változatos divatos és stílusos ruhákat szeretnék, amik persze az életkoromhoz is passzolnak.
158 cm körüli magas, és kb. 45 kg súlyú lány vagyok, szóval karcsú és magas. Rövid barna hajam van.
A lábaimat nem nagyon szeretnék kihangsúlyozni, mivel eléggé szőrösek , és úgymond "görbék", pedig szívesen hordanék szoknyát. Persze olyanra gondolok, hogy nem egy csili-vili kis szoknya, mert nem hordtam még szoknyát..
Nem attól lesz valaki magabiztos, mert olyan divatos ruhákat hord...Ennek belülről, a lényedből kell hogy tükröződjön:) Vehetsz te fel akármilyen ruhát, belül akkor is egy visszahúzódó, szorongó ember leszel...(kérdező ezt nem konkrétan rád írtam, hanem általánosságban..) :)
Egyébként meg osztom az előttem szóló véleményét:) hordj olyan ruhákat amilyenekben jól érzed magad..szabadnak..ne akarj megfelelni minden elvárásnak..(mert ugyebár a mai kislányok körében is elterjedt elvárás lett a divatos öltözködés, szőrtelenítés, szemöldökszedés...) csak lazán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!