Magabiztosabbá tehet valakit a külső megjelenése?
Figyelt kérdés
Mennyire számít a külső megjelenésünk mások szemében? Vajon az emberek magabiztosabbak-e ha tudják, hogy olyan ruhákat hordanak melyek bejönnek az ellenkező nemnél (pl több visszajelzést kapnak)?2014. márc. 8. 20:46
1/6 anonim válasza:
Én ha szépen felöltözök, akkor magabiztosabb vagyok, így meg jobban felfigyelnek rám a férfiak.
2/6 anonim válasza:
Ha tudom, hogy csinosan, stílusosan vagyok felöltözve, akkor egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben - nem csak az ellenkező nem érdeklődése miatt, hanem alapból. :)
3/6 anonim válasza:
Határozottan. De nem is csak arra gondolok, hogy a másik nemnek bejön-e. Itt nem miniszoknyákról van szó. Példának okáért: épp egy hete találtam rá egy gyönyörű pulcsira. Semmi különleges nincs benne azon kívül, hogy történetesen a kedvenc színemben pompázik. Megvettem, még olcsó is volt. Na egy ilyet viselni káprázatos élmény. :D
4/6 anonim válasza:
Hát én tuti magabiztosabbnak érzem magam mióta nőiesebben öltözöm. Nem azért, mert a férfiak megnéznek vagy tegyükfel a munkások utánamfütyülnek (azok fütyülésznek minden második ember után), hanem mert amikor belenézek egy tükörbe, elégedett vagyok, ez pedig kihat a járásomra, a kisugárzásomra.
5/6 anonim válasza:
Nem attól leszel magabiztosabb, ha olyan ruhákban jársz, ami másoknak tetszik, hanem attól ha olyanokban jársz, ami neked tetszik. Ha te jól érzed magad a ruháidban az emberek magabiztosabbnak látnak. De ha nem érzed jól magad bennük, hiába ultradivatosak, ugyan olyan szürke kisegérnek érzed magad. De ebből ered, hogy ehhez szükséges, hogy jól érezd magad a saját bőrödben, elfogadd a tested.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
Közelítsük meg másképp a témát. Miért van az, hogy pl a parfüm és a különböző dezodor illetve "spré" termékek reklámjában van egyfajta "szexuális töltet". Érdemes megnézni egy Axe reklámot. (NEM reklámként írtam).
Egy ruhát is lehetne így reklámozni szerintetek? Ha mondjuk úgy reklámoznak egy öltözéket, hogy az bejön a nőknek, vagy a férfiaknak akkor nagyobb esély van r hogy megveszik?
2014. márc. 9. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!