Mért áll hülyén a pizsama?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsán hangzik a kérdés de olyan bénán nézek ki benne. Főleg a mellem áll nagyon hülyén. Lehet ezzel valamit kezdeni?2013. nov. 9. 22:41
1/8 anonim válasza:
miért hol akarsz parádézni a pizsiben? nem alváshoz kell?
2/8 anonim válasza:
Kép vagy valami? Így honnan tudhatnánk? Azt sem írod milyen pizsamáról van szó... van vagy millió féle.
3/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy te állsz hülyén a pizsamában, és nem a pizsama mutat hülyén rajtad. Szóval lehet, hogy nem a pizsama a hibás.
4/8 A kérdező kommentje:
elsőnek: nem akarok benne partizni de azért táborba látni..
második: csak egy sima rövid pizsama..olyan mintha sima póló lenne rajtam
2013. nov. 9. 22:53
5/8 anonim válasza:
Rajtam is hülyén áll. Ha nem látja senki, nem érdekel, ha meg ott alszok valakinél, vagy nálam alszanak, akkor fölveszek egy sima pólót, az normálisabban áll.
6/8 anonim válasza:
Gondolom nagyobb a melled és a pizsama meg nem passzos, ezért furán áll rajta, nem? Cseréld le.
7/8 anonim válasza:
Nincs szabása, csak "összehányták". Tudom, hogy sokan azt képzelik, a márkás cuccok pont ugyanolyanok, mint a noname olcsó termékek, de itt a példa, hogy ez mennyire nincs így; vegyél 1-2 ezressel drágább, de jól szabott darabot, amit jó minőségű anyagból varrtak, s akkor nem fog furán állni.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2013. nov. 10. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!