Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk (18 és a fölöttiek) ti...

Fiúk (18 és a fölöttiek) ti szoktatok pizsamába aludni?

Figyelt kérdés
Persze ilyenkor, hűvösebb, időben, meg télen. Miben szoktatok aludni? Nem ciki a pizsama? (Csak mert én abba alszom F/18)

2013. okt. 4. 23:16
1 2
 1/14 piriiiiii ***** válasza:
55%
Szerinted miben aludjanak, nagykabátban? A pizsama alvásra való, azt használja nő és férfi, 10, 25 és 40, 60 és 100 éves is egyaránt...
2013. okt. 4. 23:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is abban alszom :D
2013. okt. 4. 23:23
 3/14 A kérdező kommentje:

nyugi van piriii csak kérdeztem:D

Amúgy van egy rokonom aki se nyáron se télen nem alszik pizsamába, mindig rövidnadrágba és pólóba laszik

2013. okt. 4. 23:26
 4/14 piriiiiii ***** válasza:
Én aztán teljes mértékben nyugodt vagyok, főleg most, hogy hétvége.
2013. okt. 4. 23:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Én pólóban és boxeralsóban alszom télen-nyáron.

A feleségem persze addig erősködött, még nem vettünk néhány pizsamát. Attól fél, hogy véletlenül valami miatt kórházba kerülök és ott nem fekhetek a megszokott szerelésben. Remélem sosem lesz rájuk szükség.

30/F

2013. okt. 4. 23:29
 6/14 anonim ***** válasza:
mindig abba alszom, nekem ez a kényelmes 21/f
2013. okt. 4. 23:30
 7/14 anonim válasza:
Én is mindig póló & boxer... :P 22/f
2013. okt. 4. 23:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki, főleg, ha senki se látja, legfeljebb a szeretteid? De a pizsama amúgyis tök normális öltözék az ágyban, mi lehetne abban ciki?

Én lány vagyok, de a párom fiú és meztelenül alszik télen-nyáron. Egyszerűen télen több takarót használ. Neki úgy kényelmes. Nekem pedig pizsamában.

2013. okt. 4. 23:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Én simán boxerben alszok. Minél több ruha van rajtam annál rosszabbul alszok, szóval pizsamát azt 1000% hogy nem vennék fel. Cikinek nem ciki, csak nekem nem jön be.
2013. okt. 5. 01:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy én pizsamát vegyek fel. Majd ha rámadják...

Néha arra is büszke vagyok, hogy levetem az utcai göncöt, nemhogy pizsamát vegyek fel. Ugyan :D

NÉha van hogy fürdés után bebújok, és seggpucéran alszom.

(na jó... utcai ruhában azért nem szoktam aludni!!!)

2013. okt. 5. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!