Ilyen pizsamába hogy alszotok csajok? :D
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ami egy topból és egy ki francia bugyiból áll. Minden nap más alsót vesztek v a francia bugyi alá esetleg tangát?2010. jún. 11. 09:32
1/7 anonim válasza:
Én csak egy francia bugyi :D
Télen piszi alsó- póló :)
2/7 A kérdező kommentje:
csak a top és francia bugyi ugye egy "együttes" , a bugyiját mindennap cserélitek?
am köszi a válaszod :)
2010. jún. 11. 09:50
3/7 anonim válasza:
Ha ilyet veszek, akkor 1-2 top és 4-5 bugyit vásárolok, szóval mindig van tiszta összeillő rész. Mondjuk ha épp nem akarok pozítív benyomást kelteni akkor boldog mindegy, hogy összeilllik-e az alj meg a teteje...
4/7 anonim válasza:
francia bugyi alá tangát venni szerintem semmi értelme meg francia bugyiba kényelmesebb is az alvás
az bugyit mindennap cserélem a felsejét meg 2-3 naponta:)
5/7 anonim válasza:
Nahát a kérdés jogos. Nő vagyok de fogalmam sincs :DDD
6/7 anonim válasza:
Én ruha nélkül alszok,sztem sokkal jobb,és még melegem sincsen benne!
7/7 anonim válasza:
A bugyit ertelemszeruen minden nap cserelem:D A felsot meg par naponta. Nekem nem mindig illik ossze a felso+ a bugyi, de alvashoz nem tokre mindegy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!