Milyen "pizsikben" alszotok ilyenkor?
hát nyáron ha meleg van akkor egy top-franciabugyi
télen rendes pizsoma :)
én is sima kimondottan pizsikben alszom. nyáron van az amit az előttem szóló használ. szeretem a vastag zoknikat is, mert hideg lábú vagyok :D. nem szeretem az ilyen összekapkodott alvós ruhákat(pl valami póló meg gatya)
L*
XL-es póló, tescos, kék alapon fehér csillagos pizsamanadrág. Vagy nihtwish-es L-es póló, melegítőnadrág.
=)
hát én mindig ugyanabban. egy boxer meg egy trikó. igen, télen is. és nagyon szeretem. és nem fázom.
16/L
Én csak a hálóinget tudom elviselni, utálom a pizsamát, a nadrág miatt.
Az pedig sima, pamut, hosszú ujjú. Olyan, mint egy póló, csak leér a combom közepéig.
Nyáron póló - rövidnaci, télen meg póló - cicagatya. Zoknit nem szeretem, mert valahogy alvás előtt így hozzádörzsölöm a lábam a lepedőhöz, és az olyan jó érzés. :D Zokniban nem lehet. :D Meg amikor a hűvös ágynemű így lehűt a lábamon keresztül, wáá. :DD Nemjó a zokni alváshoz.
11/L
nyáron:poló,rövid pizsigatya
télen:pizsi felső,pizsi hosszú gatya
ősszel,télen:van 3/4-es pizsiszettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!