Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan lány, aki minden...

Van olyan lány, aki minden nap ilyen magassarkúban van?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 17. 04:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk z összes női tanár abban jár. Mivel van vagy 20 szünetben annyit hallasz hogy kopkopkopkop
2022. jan. 5. 08:46
 12/19 anonim ***** válasza:
10%

Ez csodálatos érzés lehet. Kicsit szexi is. Én mégcegy picit föl is izgulok tőle, ha úgy néz ki a nő. 🤫

10es.

Az a baj, hogy a mai cipők nagy többsége kínai gyártmány, férfibe is és nőibe is. Borzasztó kényelmetlenek. Ha egy nő magas sarkúban akar lenni sokáig, mint mondjuk a fent említett tanárnők, akkor bizony minőségi cipő kell.

A 7-8 ezer ft os kínai "csodák" soha nem lesznek olyan kényelmesek, mint egy 20-25 ezer ft körüli jobb cipő, és ez még nem is a legmagasabb árfekvés.

2022. jan. 5. 10:10
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

Nem az árától lesz kényelmes, hanem a szabásától hátul.

Arra kell figyelni nagyon. És igen igaz, hogy szarok 10- ből 9.

2022. jan. 5. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ha nagyon de nagyon kritikus akarok lenni, akkor ez a nő a képen így magasarkúban szép és vonzó látvány.

DE !!!, ha ezt leveszi akkor egy lapos popsis átlag, mert ismerjük el, már most lapos a popsija és ha valami trampli cipő lenne rajta, észre se vennénk őt sehol. Mert lejjebb lenne a popsija és még laposabb.

Magyarul mi teszi őt ilyen vonzóvá, ahogy a képen látszik, hát bizony a cipője :-)

2022. jan. 7. 05:51
 15/19 anonim ***** válasza:

No igen.

E nélkül a cipő nélkül jelentéktelen lenne az egész.

A lapos popsival meg az a helyzet, hogy elvileg nincs azzal baj, én pl vonzódom hozzá mert izgat.

Engem izgat, ha egy nőnek se cicije, se popsija, mert így olyan kis szerencsétlennek tűnik, és ez vonz engem nagyon.

De ez így van jól. Van akit meg az izgat, ha a nőt előre rántják a mellei, és szinte görnyedten megy.

Te melyik tábort erősíted G. pont szaki?

#12.

2022. jan. 7. 09:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is falatpopsi vékonykedvelő vagyok.

Ha kicsit ducibb, akkor legyen pociralógó lengedező gigamelle.

Nálam ez a két véglet a nyerő. :-)

2022. jan. 7. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Na ez sem rossz, és a falat popsi az totál beindit engem is.

Még az sem baj, ha egy kicsit fiús az a popsi, bár teljesen heteró vagyok.

A másik meg a jó lógós mellek. Sok lány ezt szégyelli, pedig az is marhára izgató tud lenni.

Nyalom-falom-szopogatom. 😜

2022. jan. 7. 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, pont a két véglet közt vagyok Se pici popsi - cici, se nagy logó mell.. 🤦‍♀️ Hát akkor ezért nem kellek senkinek!
2022. jan. 7. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
75%

Jaj Istenem mán.

Akkor te átlagos vagy kedves 18 as.

Hidd el, az a legjobb, a legtöbb férfit az érdekel. Na meg ezek nem törvényszerű dolgok ám.

Az, hogy nekem tetszenek a pici mellű nők, ez nem jelenti azt, hogy egy szép átlagos mellű nőt visszautasítanék.

Sőt. Nagyon örülnék most bármilyennek, mert most sajnos se ilyen, se olyan. 😭

Úgyhogy ne aggódj. Nincs veled semmi baj.

#17.

2022. jan. 7. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!