Van olyan lány, aki minden nap ilyen magassarkúban van?
Na figyeljetek.
A 80-as években minde valamire való NŐ ilyenekben járt. És szépek is voltak. Ma meg mindenki ezekben a szaros sportcipőkben jár. Számomra visszataszító nőietlen és kész.
És igenis atomszép ez a cipő.
Minden nőt sokkal szebbé tesz. Többet ér mint a sok gigatetkós baromság.
Van még valaki aki hasonlóan gondolja ?
3-aska
Van aki szintén így gondolkodik.
Én osztom a véleményt
A képen látható cipő egy picit túlzás a minden napokra.m ez nondjuk igaz.
De ugyanakkor viszont tény, hogy egy csinos jó kiállású nőt, a magas sarkú tesz még nőiesebbé.
Ami manapság van, az tényleg borzasztó. Némelyik lány, szép és csinos lenne, ha nem csinálna magából tramplit, a cipője miatt.
Régen a vidéki paraszt asszonyok a disznót etették ilyen cipőkben.
Azt én értem, hogy fejlődik, változik a divat, de könyörgöm.
Ne visszafelé fejlődjön.
Az én gyerekkkoromban aki dorkót hordott, azt lenéztük.
Az volt a legolcsóbb, legsz@rabb sport cipő.
Ma meg ez lett a király kategória.
Még a végén a Trapper farmer is visszajön, egy jó kis műbőr övvel.
Télen bombair dzseki, pilóta sapka.
Aztán meg az egyéb ruhadarabokról ne is beszéljünk.
Manapság az a menő ha csövesnek vagy csavargónak néznek ki az emberek... A normális öltözködés meg mintha nem is létezett volna.
Minden hülyeségre rá lehet venni manapság a fiatalok 90%-át.
És eszik is:-) milliókért :-).
Amitől egy lány külsőben szebbé tehető, az a táska-klipsz-karkötő-cipő összhangja. Ha ez stimmel, akkor ütős a látvány-stílus.
Márpedig ezt sportcipővel nem lehet kezdeni és kész. Abban cssk tömeglady bármelyik.
Én csináltam pár képet 10-enéve egy bnőmről hátulról csak bugyi rajta sportcipőben és egy tűsarkúban. Ugyanaz a póz és csak bokáig volt a képen, vagyis nem tudtuk melyik képen milyen cipőben volt.
Ég és föld a különbség popsi-comb-vádli-csípő-derék látványban.
Megmutattam neki, nem hittel el, hogy ennyit számít pozitív vonzásban a magassarkú.
Bár az is igaz hogy a mai magassarkúak brutál kényelmetlenek, mert szarul van megcsinálva a sarkuk, amibe a láb van, nyomják és kidörzsölik az achilles inat, túl magasak és befelé íveltek. És persze hogy ez kellemetlen nekik.
Vastag frottirzokni bevizez így belelép a cipőbe otthon pár órára ülve és szépen kitágul-puhul-bővül ott hátul a sarka és már jó is, úgy is marad. Legközelebb már nem nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!