Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki szokott ilyen cipőt hordani?

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 26. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Már csak bakancsos tramplik vannak, a NŐK 1960-as években voltak.
2021. okt. 26. 20:54
 2/11 anonim válasza:
22%
Nem. Én legalábbis nem látok ilyet. Én fiatalkoromban mindig magassarkúban jártam, a mai fiatal lányok meg nagypapa pacskerban, bakancsban, hernyótalpas förmedvényekben. mindegyik ugyanúgy néz ki.
2021. okt. 26. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Alkalomra biztos hordanak ilyet. A mindennapi rohanásban nem lenne valami kényelmes. Elképzelem, ahogy valaki fut a busz után, vagy ez a tűsarok beakad a metró lépcsőn, vagy bárhol.
2021. okt. 26. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Meg hosszútávon napi szinten ez a lábtartás sem egészséges szerintem.

Legalább is nem ilyen pozícióra lett kitalálva az emberi láb.

2021. okt. 27. 01:19
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
5-6 cm-nél magasabb sarkú cipőt mindennapokban hordani kész kínzás; nem csak azért mert fájdalmas, de egészségtelen is. Alkalmakkor pedig szerintem sokan vannak akik ilyet hordanak, mint a képen van.
2021. okt. 27. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Az ugye megvan, hogy az ilyenben elég gyorsan tönkremegy a bokád, a lábfejed, a lábujjaid?
2021. okt. 28. 17:34
 7/11 anonim válasza:
97%
Ilyen cipőt csak alkalmakra vesz fel az ember lánya. Ebben kész rémálom napi szinten közlekedni. Ráadásul baromi egészségtelen. Ha minden nap magassarkúban rohangálsz, előre borítékolható a kalapácsujj, bütykök és gerincprobléma. Az első és második válaszoló hülyeséget beszél. A bakancs nagyon is kényelmes viselet a hidegebb időszakokban és a mindennapos rohanáshoz. Valamint egy bakancsban is lehet csinos a nő, ha megfelelő szettel viseli.
2021. okt. 31. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez egy fétis cipő, általában arra van, hogy az ember felvegye mondjuk egy fotózásra vagy egy ilyen bdsm partyba, divat bemutatóra.

Hosszan járni nem igazán lehet benne.

2021. nov. 15. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:

"Már csak bakancsos tramplik vannak, a NŐK 1960-as években voltak."

Nők a hatvanas években:

[link]

🤔

2021. nov. 15. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez erősen a szexualitás kategória lesz barátom.
2021. nov. 15. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!