Van itt olyan lány most függetlenül attól hogy kis vagy nagy mellű, aki melltartó nélkül is ki szokott menni az ajtón Pl suliba vagy akárhova?
Csak olyan helyre megyek nélküle, ahol nem kell levetkőzni és csak télen. (Mármint a kabátot nem kell levenni, pl boltba vagy ha sétálni megyünk,mert a kabát alatt nem látszik,hogy nincs.) Amúgy mindig hordok, munkába amúgy sem árt, de amúgy sem szeretem ha nincs,fázós vagyok és nem szeretném,ha átütne a bimbó. Nem nagyok a melleim, 75/b-sek.
26/l
Én nem igazán járkálok melltartó nélkül sehova. Nem tudom nekem szokásom hogy felveszek mert nem szeretem ha mondjuk átüt a mellbimbóm. Amúgy 75/B
19/L
Igen, szoktam anélkül.
Mert kényelmesebb, szabadabb. Így nem kell a lecsúszó pánttal törődnöm, és nem is nyom semmi semmilyen testhelyzetben. Általában ősszel, télen vagyok anélkül, amikor eleve jóval több réteget viselek, így nem látszik át a bimbó.
Egyébként nincs mit tartani, 65A.
Ha nem lennék szégyenlős, és nem érezném meztelenül magam nélküle, akkor nyáron se hordanék.
(A méretét nem szégyenlem. Nagyon vékony szivacsosat hordok csak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!