Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan lány most...

Van itt olyan lány most függetlenül attól hogy kis vagy nagy mellű, aki melltartó nélkül is ki szokott menni az ajtón Pl suliba vagy akárhova?

Figyelt kérdés
Ha van le írná nekem hogy miért szokott melltartó nélkül és hova menni,és hogy mekkora a melle?

#utca #melltartó #melltartó nélkül utcán #melltartó nélkül az utcán
2014. dec. 7. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyan helyre megyek nélküle, ahol nem kell levetkőzni és csak télen. (Mármint a kabátot nem kell levenni, pl boltba vagy ha sétálni megyünk,mert a kabát alatt nem látszik,hogy nincs.) Amúgy mindig hordok, munkába amúgy sem árt, de amúgy sem szeretem ha nincs,fázós vagyok és nem szeretném,ha átütne a bimbó. Nem nagyok a melleim, 75/b-sek.

26/l

2014. dec. 7. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem igazán járkálok melltartó nélkül sehova. Nem tudom nekem szokásom hogy felveszek mert nem szeretem ha mondjuk átüt a mellbimbóm. Amúgy 75/B

19/L

2014. dec. 7. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
maximum a boltba vagy rövidebb kiruccanásra megyek így, oda is csak hidegebb időben, amikor több réteg ruha van rajtam és nem látszik. általában azért, mert lusta vagyok rendesen felöltözni és így egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb. viszont egyszer kellett így futnom a buszhoz és nagyon rossz volt, pedig nincs nagy mellem (75A-B)..
2014. dec. 7. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Héha szoktam ilyet csinálni mikor fel akarom dobni a szürke hétköznapokat :) de csak olyan felsővel ami megtartja és amiben szép a formája -85D
2014. dec. 7. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Én meg csak sportoláshoz veszek fel sportmelltartót és átlátszó felsőkhőz rendeset, de egyébként rühellem. Szerencsére egyáltalán nem lógnak a melleim, szóval az sem gond. Egyébként úgy 65B-s lehet.
2014. dec. 7. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Igen, szoktam anélkül.

Mert kényelmesebb, szabadabb. Így nem kell a lecsúszó pánttal törődnöm, és nem is nyom semmi semmilyen testhelyzetben. Általában ősszel, télen vagyok anélkül, amikor eleve jóval több réteget viselek, így nem látszik át a bimbó.

Egyébként nincs mit tartani, 65A.

Ha nem lennék szégyenlős, és nem érezném meztelenül magam nélküle, akkor nyáron se hordanék.

(A méretét nem szégyenlem. Nagyon vékony szivacsosat hordok csak)

2014. dec. 7. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig van rajtam, anélkül fáj. 75A
2014. dec. 7. 15:32
 8/8 anonim válasza:
Rajtam mindig van ha megyek valahova. 75C
2015. márc. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!